https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Змийска атака помрачила ваканцията на Соломон Паси в Габон. Влечуго гигант тръгнало да напада бившия външен министър, който едва не припаднал от страх, но успял да запази самообладание, докато местните решат проблема, разказва „Ретро“.
Политикът и съпругата му Гергана всяка година избират все по-екзотични места за отдих, като това лято най-сетне успели да сбъднат мечтата си да посетят африканската страна. „Габон – една от най-съхранените джунгли в света. Извънредно богата на петрол и магнезий, но бедна за своите граждани, които са свикнали с мизерната инфраструктура и ниско качество на живот.Страшна напаст налази България: Змия уби домашно куче на детска площадка във Варна дни след ужаса в Кюстендил и МонтанаЗмия ухапа и уби домашно куче във Варна. Случката се разиграла на детска площадка на ул. “Евлоги Гео…Apr 27 2018skafeto.com

Обичайна гледка по пътищата са току-що убити животни, продавани на безценица за препитание на местните. Дъждовната гора, която покрива 95% от територията на страната, обаче истински си струваше усилието…“, написа Гергана в профилите си в социалните мрежи, за да сигнализира на близките си, че със Соломон са осъществили поредната си експедиция успешно. Макар хотелският престой и храната в африканската страна да били страшно евтини, самолетните билети за полетите на семейство Паси дотам надвишавали 5 хиляди лева.
Когато пристигнали, те си наели джип, с който обикаляли различни интересни локации. Посетили някои защитени местности с екзотични животни, както и Екватора, където се щракнали за спомен. Не пропуснали и да поплуват във водите на Атлантическия океан, които стигат до столицата на Габон – Либервил.

Миналото лято Соломон и Гергана Паси отново пръснаха солидна сума за екзотично пътуване, но до Бразилия. Докато българските пенсионери дори не смеят да мечтаят за нощувка край Черно море, бившият външен министър пръсна повече от 10 бона за ваканция в курортния бразилски град Белен. Тогава, освен за обиколката на исторически и природни забележителности и плажните атракции, политикът се бръкна още по-дълбоко в джоба за разходка с яхта по река Амазонка. На плавателния съд царистът беше в компанията единствено на жена си и екипажа, който се грижел за техния комфорт. Двамата успели да видят изчезващи растителни и животински видове, но не пропуснали да полежат и на шезлонгите на палубата.Змия ухапа медицинска сестра, тя се качи на влака Кюстендил – София, а случилото се след това ще ви остави безмълвниЗмия ухапа медицинска сестра от столицата по време на излет в района на село Полска Скакавица. Нелеп…Apr 24 2018skafeto.com