Страховит скандал се заформя във връзка с предстоящото поредно издание на клюкарското реалити „ВИП Брадър“.
15-годишната провокативна певица Сузанита ще влезе в поредното издание на шоуто по… гърди, съобщава сайтът HotArena.
Непълнолетната певица сама се похвали със снимки, които източници на „Таблоид” издадоха, че са направени за визитката й в реалити шоуто. Вече не е тайна, че след по-малко от месец чалга колосът Орхан Мурад ще прекрачи прага на най-известната Къща заедно с палавата си щерка, писа „Таблоид“.
Засега е ясно, че в реалитито със сигурност влизат още футболистът Благой Георгиев-Джизъса, миската Нора Недкова, коафьорът Валентин Кулагин и убийцата Анита Мейзер. Сузанита обаче е най-нетърпелива и бърза да покаже какво има под блузата, макар и поведението й да попада под ударите на няколко закона.Сузанита отново взриви мрежата – съблече се чисто гола и показа големи прелести (СНИМКИ 18+)Сузанита не спира със скандалните изцепки. Щерката на Орхан Мурад се пусна чисто гола и показа какви…Aug 23 2018skafeto.com

На кадрите 15-годишната блондинка позира гола от кръста нагоре, като е скрила зърната си с руси екстеншъни. С пиперливите фотоси невръстната мома взриви социалните мрежи, в които се чуха призиви за намеса на прокуратурата и Държавната агенция за закрила на детето.
Кадрите достигнаха 30 000 харесвания за по-малко от час. Коментарите обаче бяха унищожителни. Някои се възхищаваха на дръзката постъпка на ученичката, но други бяха потресени от гледката на разпищолената тийнейджърка със силиконови корекции.
След като разбрала кои мъже ще влязат в шоуто, Сузи Мурад директно си заплюла Благо Джизъса, като смятала да впечатли зрителите с разюздана любовна афера с бившия футболист.

Скандалният коафьор Валентин Кулагин пък ще влезе в Къщата на „ВИП Брадър” с абсурдната мисия да стане първият нашенец, правил гей се*с в национален ефир. В договора на фризьора има изрична клауза за премия от 30 000 лева при изпълнение на нестандартната мисия.
Все още не е ясно кой ще бъде „жертвата” на подмолния Кулагин. В кулоарите на Нова телевизия се споменава името на бившия депутат Владо Кузов, който е с пословично слаб ангел, когато става дума за добре оформени младежи. Далеч по-вероятно обаче е в Къщата да бъде вкарана изпитана дружка на Валентин по тънката част, за да няма засечки в сценария и да не се оставя нищо на случайността.Евгения Борисова насмете Сузанита: Защо бащата на това момиче Орхан Мурад не отговаря пред закона?Известната дизайнерка Евгения Борисова е вбесена и потресена от гостуването на 15-годишната „певица“…Jul 13 2018skafeto.com

loading...