Предаването „На кафе“ е едно от сутрешните предавания, които са от много време в ефир и се радва на голяма аудитория и зрителски интерес. Именно затова и всяка грешна стъпка на водещата Гала се набива на очи, защото зрителите са особено активни в своята подкрепа, но и в своите критики, когато видят нещо, което не им харесва или което смятат за неуместно. Именно с критиката се сблъска Гала, когато се появи в ефир с доста провокативно облекло. Зрителите определиха избора й на дрехи като „неуместно и безумно разголване в ефир“. На снимката долу можете да видите дрехата, която доведе до тази вълна от възмущение.

Става дума за ефирна рокля с дантела. Тя поразително прилича на нощница, а не на дреха, с която човек се появява в национален ефир. Повечето зрители са останали възмутени от избора на дрехи на Гала, защото го смятат за неуместен. Факт е обаче, че в модата има тендеция такъв тип дрехи да се ползват в общественото пространство, а не у дома.
Зрителите са възмутени: Гала е извън контрол! Допусна безумно разголване в ефир (СНИМКА)Рокада в Нова тв: Гала и Стефан ги няма в „На кафе“, нова звездна двойка води предаването! (СНИМКИ)Истинска изненада преживяха зрителите на Нова телевизия. Феновете на сутрешното предаване „На кафе“ …Oct 2 2017skafeto.com

Предаването „На кафе“ от началото на сезона е в обектива на медиите.

Припомняме, че в началото на септември се появиха медийни спекулации по отношение на предаването. Сред слуховете бяха въпросите дали въобще „На кафе“ ще бъде продължено. Освен това се появиха информации, че Гала няма да бъде водеща на сутрешното предаване. Водещата обаче не само продължи да води, но взе със себе си и мъжа до нея – Стефан Николов. Двамата се превърнаха в телевизионен тандем, като това бе една от новостите, които екипът на „На кафе“ предложи на зрителите си през настоящия телевизионен сезон.


loading...