Дъщерята на Васил Василев-Зуека – Девина, направи един от най-важните си избори. Талантливото момиче заминава да учи драматургия и режисура във Великобритания. В този решителен момент обаче до нея не застанал баща й, съобщава „Ретро“. Вместо да плати на детето си половината семестър, който е 9000 паунда, той заявил, че ще й дава по 490 паунда на месец. Пред колеги обаче се хвалел, че всичко плаща той.

Зуека, който е фрашкан с пари от постоянните си участия в шоута, реклами и халтураджийски програмки, се стиснал и не подкрепил Девина. Момичето кандидатствало за студентски кредит, но малко не му достигнало. Но пак щяла да кандидатства. Но за съжаление, преживяла разочарование от собствения си баща.Владо Карамазов взел диплома за сладкар с тройки: Актьорът избутал едва-едва кулинарното училищеПродуцентът на „Откраднат живот“ Евтим Милошев ще е вечно благодарен на даскалите в Техникума по общ…Sep 10 2018skafeto.com

Девина бе в ранна тийнейджърска възраст, когато Зуека се увлече по нова жена. В крайна сметка той изостави дъщеря си и съпругата си – актрисата Нина Димитрова, заради новата си изгора Ани Вичева. През април 2014 г. тя му роди син Стефан, а през януари 2017 г. двамата вдигнаха сватба, на която кумуваха Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Майката на Девина обаче е безкрайно горда с любимата си дъщеря. Двете са изключително близки приятелки, а часове преди Девина да отлети за Острова, Нина Димитрова написа във „Фейсбук”:
Успешен път в изкуството! Пожелавам ти родината на Шекспир да стане родина на душата ти! Желая ти трите години в Queen Mary University London да бъдат за теб щастливи, ползотворни и много успешни и един чудесен старт към света! Обичам те!“.Горчиво: Британският актьор Бен Крос се ожени по стар български обичай в Жеравна (СНИМКИ и ВИДЕО)Известният театрален и кино актьор Бен Крос, който живее в България, се ожени за дългогодишната си п…Aug 20 2018skafeto.com

loading...