Ива Екимова взриви социалните мрежи с последните си снимки! Пиарката открадна няколко дни от работния си график и си подари слънчева почивка край морския бряг.
Явно Ива не е плажувала само на едно място, тъй като се тагна от Свети Влас, от Несебър, от Слънчака…
С последната си снимка от заведението, което вицепремиерът Валери Симеонов иронично нарича „Леглото“, Екимова нажежи страстите. Под една от шатрите блондинката изпъна тяло-трепач, на което биха завидели и 18-годишните девойки. Под снимката заваляха коментари за възхитителната форма на Ива.
Ива Екимова остави всички с пръст в уста! Събира мъжките погледи на плажа с брутално тяло (СНИМКИ)Аделина Радева се обърна към Бог: Ето защо всеки ден водещата ходи на църква и пали свещичкаПоредица тежки моменти накарали Аделина Радева да потърси спасение във вярата. Подобно на омбудсмана…Jun 19 2018skafeto.com

Екимова винаги се е гордеела със стройното си тяло. Полага обаче доста сериозни усилия за формата си. Перфектната си фигура тя дължи на спорта, на здравословната храна и на… домакинската работа. Избягва пърженото, картофите и ориза. Набляга на плодовете и зеленчуците, както и на морската храна. На миди и други морски деликатеси е залагала и по време на ваканцията си, вижда се от снимката долу.
Освен фитнес, Ива обича да кара колело. Но когато е в интензивен период, всеки ден прави кардио от 30 до 60 минути.
Източник pik.bg
Ива Екимова остави всички с пръст в уста! Събира мъжките погледи на плажа с брутално тяло (СНИМКИ)
Не е за вярване какво реши да направи Ани Салич след толкова години. Водещата изуми всички с решението сиАни Салич показа, че възрастта няма значение. Любимото лице от екрана на Нова телевизия е решила да …Jun 13 2018skafeto.com

loading...