навахо

Навахо (или навахи) е индиански народ, живеещ на територията на САЩ. До 1864 г. племето контролира обширна територия, обхващаща областта Четирите ъгъла, мястото, където се срещат границите на щатите Аризона, Ню Мексико, Юта и Колорадо, ограничена на запад от река Колорадо, на изток от река Рио Гранде, на север от река Сан Хуан и на юг от река Литъл Колорадо.

Страшна прогноза за съдбата на земната цивилизация направиха шамани от индианското племе навахо, съобщава Esoreiter.ru, цитиран от „Ретро“. Шаманите на навахо притежават древни ръкописи, които твърдят, че са получени от расата на белите хора.Гадателката Момера от Стара Загора спасила емира на Дубай„Ти не си екстрасенс, ти си лечител, не се отчайвай, продължавай!”. Това признание завещава на старо…Feb 26 2019skafeto.com

Според индианските магове, предците ни имали същата съдба като нашата. Те твърдят, че ще загинем по същият начин като тях.
В древните ръкописи, които шаманите притежават, пишело, че живеем на „четвъртата земя”, а трите предишни са се разрушили, тъй като хората са посветили живота си на удоволствия и борба за власт. За съжаление, нашата цивилизация не се различава от предходните и затова наближава четвъртият апокалипсис на Земята.

Има обаче надежда. В древните ръкописи пишело, че човешката раса може да оцелее, защото броят на праведните хора на планетата нараства. Една ядрена война може да унищожи повечето хора, но това няма да бъде краят, защото според шаманите от навахо полубог ще дойде да води останалите праведни. Те ще изградят ново общество и хората ще живеят щастливо.Британската гадателка Джемина: Идва нова икономическа кризаБританска гадателка, известна като единствената, която гледа на аспержи, направи своите предсказания…Feb 5 2019skafeto.com

loading...