изберете плод

Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са създадени от психолози, въз основа на редица изследвания и опити така, че да могат да помагат на хората да се разберат по-добре от една страна, а от друга страна да помогнат на работодателите да преценят евентуалните си работници по-прецизно. Днес ви представяме един лесен тест, който ще разкрие каква е същността ви като любовници. Трябва само да изберете плод от снимката.

Изберете плод и разберете какви любовници сте (СНИМКИ)

Със сигурност вече сте си направили куп тестове, за да разберете какъв е характерът ви, от какво се страхувате и кои са най-добрите ви качества, пишат от pik.bg. Но направихте ли тест, за да разберете как се справяте като любовници? Всичко, което трябва да направите е да изберете един плод и да разберете какви любовници сте и какъв партньор ви подхожда. Ето и резултатите:

1. Череша
Вие сте много отворени и директни и смятате, че удоволствието и уважението са много важни за една любовна афера. Според вас, ако сексът не е добър и другите неща няма да си струват. Вие сте огнени и говорите открито за своите потребности. Лесно откривате ерогенните зони на партньора си и искате да опитвате нови и нови неща. Не предпочитате твърде срамежливи и прекалено студени партньори, защото веднага губите интерес.

2. Ягоди
Вашите сексуални нужди са много силни, но вие знаете как да контролирате това. Обожавате дългата любовна игра, придружена от подходящи думи, защото това ви отпуска напълно. Вие сте страхотни в леглото, защото сте изключително чувствителна и страстна натура. Често показвате инициатива сами. Вие предпочитате да сте само с един стабилен партньор, защото сте по-спокойни и по-открити.

3. Кокос
Вие сте много привлекателни хора и няма човек, който да ви устои. Гледате на партньора си като на свой роб и очаквате той да изпълни всяко ваше желание в леглото. Вие предпомитате любовните игри да се случват във вашата спалня и ако се появи някой, заради когото да развалите собствения си комфорт, това означава, че той е много специален за вас човек.

4. Грозде
Вие сте фини и нежни и искате да угодите на партньора си. Знаете как да правите любов, а в стриптийза, който можете да спретнете на партньора си, сте истински богове. Знаете как да създадете специална атмосфера, на която и двамата да може да се наслаждавате. Вие обичате комплиментите и всяка похвала оказва влияние върху интензивността на вашето сексуално желание. Вие предпочитате постоянен партньор, защото сте романтични и не разделяте любовта и секса.

5. Череши
Вие блестите от сексапил и привличате много хора. Въпреки това е много трудно да се намери партньор за вас, който да ви задоволи. Нуждаете се от високоенергиен партньор, за да можете да наблюдавате темпото си. Когато откриете партньор, който ви подхожда, вие сте отворени за всички предложения и възможности, които имате.

6. Банан
Вие сте много креативни и не искате да говорите за любовния акт, а да действате. Имате доста отворен подход към секса и сте готови да опитате всичко, само ако намерите партньор, който е сложен добре. Любопитството, което ви е дар от детството, сега ви подтиква към редица експерименти. Ето защо често сменяте партньорите си.

Виж още:Изберете венец и вижте каква жена сте (Снимка)Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са с…Oct 29 2019skafeto.com

Забавен тест: Изберете стая и разберете какъв сте (Снимка)Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са с…Oct 26 2019skafeto.com


loading...