дракон

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„Договорът за душата“ е споразумение между две души, в което и двете са съгласни, преди да се въплътят на планетата, за да се срещнат помежду си за конкретни цели. Всеки от нас има много различни договори с душите, които срещаме в живота си. Всяко предизвикателство и благословия има за цел духовното развитие на двете страни. Когато направим крачка назад и погледнем по-голямата картина, имаме потенциала да лекуваме аспекти на душата си, да растем като душевна единица и да изпитаме лично удовлетворение в живота си.
За да разберете каква тема на договора за душата сте в момента, изберете дракона, който най-много ви допада.
дракон
Само 1 от 100 души успява да реши този тест: Ще се пробвате ли?Мнозина са се пробвали да решат този тест, но до правилния отговор обикновено достига само 1 от 100 …Jan 15 2019skafeto.com

1. Страх / липса на съзнание
Забелязали сте, че непрекъснато се опитвате да напредвате и когато имате допълнителни пари в банковата си сметка, се появяват разходи, които отиват за покриване на финансовата дупка? С течение на времето започвате да се чудите дали някога ще изпреварите събитията. Ключът тук е да не се допуска страхът ви от липса на достатъчно, за да ви предпази от това да се освободите от тези финансови ограничения.
Договорът ви за душа е да работите чрез липса на съзнание. Шансовете са, че сте израснали в среда, в която времената са били трудни и може да е било достатъчно постоянство, за да се справите. Направете ново обещание към себе си, че ще се опитате да направите най-доброто, за да пренастроите мисловните си процеси и да обучите ума си да не влезе в проектирането на мислите, че когато имате допълнително, то ще бъде отнето.
Можеш бавно да напредваш финансово, но ще отнеме много усилия от твоя страна да се хванеш с това, което казваш и мислиш.

2. Самоувереност / идентичност
Чувствате ли се неудобно в светлината на прожекторите, когато вниманието е насочено към вас? Смятате ли, че поставяте нуждите на другите пред собствените си? Възможно ли е да правите тези неща несъзнателно, защото вашата идентичност е силно обвързана с одобрението на другите? Вашият договор за душа и / или задачата е да разберете кой сте като индивид и да подхранвате и споделяте своите подаръци със света. Да, това е прекрасно и важно – да подкрепяш другите, но често правиш нуждите на другите хора приоритет пред собствените.
Правят се жестове за други понякога, без те да искат помощ, а вие се отпускате, защото те не са поискали вашата помощ на първо място. Вашата идентичност е свързана с това, как другите се чувстват спрямо вас. По някакъв начин вие също се оправяте за разочарование и привличане на хора, които могат да се възползват от вашата даряваща природа. Започвайки от днес, започнете всеки ден със здравословни мантри или утвърждавания, които ви насърчават да се възползвате максимално от всеки ден.
Разгледайте страстите и уменията си и направете необходимите стъпки, за да ги прегърнете, като отделите време за тези страсти и интереси. Вашата работа е да се покажете и да поставите целите си като приоритет и духът ще се погрижи за останалото. Последната стъпка е да устоите на желанието да сте майка и да се грижите да всички, а да обърнете тази любяща енергия навътре.

3. Изоставяне / отдаване под наем / страх от промяната
Оставате ли във взаимоотношения и ситуации по-дълго от необходимото? Понякога намирате ли се в нездравословни и взаимозависими отношения както лични, така и професионални? Напълно е възможно във вашия договор за душа да се борите със страха от изоставяне и да се страхувате да сте сами.
Не е, че не сте наясно с токсичността и че ситуациите не са за добро и най-доброто ви, то е, че се страхувате от промяна, сте създание на навик и е по-добре да сте в нездравословна ситуация, отколкото да сте сами. Предложението от духа да ви помогне да работите чрез това е да влезете вътре и да работите върху връзката си с източника. Ако отидете навътре, ще откриете, че имате всичко, от което се нуждаете, за да напълните чашата си и че сте силен индивид, който е част от великолепна душа, която е мъдра отвъд мярката.
Също така би било полезно да разберете къде започва страхът от изоставянето. Вероятно вече знаете кога е започнал страхът ви да напуснете. Сега е идеалното време да излекуваме тази рана и да се научим как да си тръгнем с увереност и почтеност от ситуациите, за които знаете, че не са най-добрите.Проверете нивото на вашия имунитет само за 2 минути (ТЕСТ)Имунната ни система е много важна част от цялостното ни здравословно състояние. Тя е основната защит…Jan 10 2019skafeto.com