тест

От самото начало на Слънцето поразило човечеството: величествената звезда станала обект на религиозни и културни вярвания на много цивилизации, които я считали за върховно божество, носител на живот, топлина и благополучие, пише zajenata.bg. Как иначе! Слънцето изпраща своята енергия на земята, дава живот, затопля. В този прост тест трябва да изберете едно от слънцата (това, което ви хареса най-много!) и тогава ще ви кажем каква положителна характеристика определя огнената звезда във вашата личност.
Тест със забавен характер, който отнема само няколко минути. Особено когато ви липсват слънчевите летни дни!
Характеристики на човек
Изберете слънцето, което ви харесва най-много!
Слънце номер 1
Мислите ви са винаги на положителна вълна, а чашата за вас, разбира се, е наполовина пълна. Светът наоколо изглежда невероятен и красив, пълен с възможности, които грехът може да пропусне. Лесно се справяте с трудностите и не позволявате на неприятностите да се поставите на колене.
Мнозина ще ви завиждат, затова те искат да бъдат приятели с вас и да бъдат вдъхновени от вашата енергия навсякъде. Вие сте спокойна, балансирана и внимателна личност. Най-често предпочитате да запазите мълчание, за да не обидите случайно човек. Вие избирате приятелите си със специални грижи, защото имате малко такива, но те са най-реални и истински!
Изберете си слънце и вижте бъдещето сиСамо 1 от 100 души успява да реши този тест: Ще се пробвате ли?Мнозина са се пробвали да решат този тест, но до правилния отговор обикновено достига само 1 от 100 …Jan 15 2019skafeto.com

Слънце номер 2
Уважение към вас – короната на взаимоотношенията. Уважавате другите и изисквате същото отношение. Със специален трепет цените личното си пространство, не позволявате на другите да се намесват в живота ви и да се ровят в проблемите ви.
Вие не толерирате големи компании и тълпи от хора, но когато вашите близки се нуждаят от помощ, винаги ще сте наоколо. Честността е на първо място за вас! Вие сте мил и почтен човек, но внимавайте – много хора го използват.
Слънце номер 3
Вие сте любопитни, умът ви е остър, а желанието да си впускате в дебрите на науката, изглежда, никога няма да отмине. По-голямата част от времето, което прекарвате е за самообучение. Вие сте много независими, не ви харесва, когато сте подканени и посочете как да го направите.
Вие не се страхувате от непознатото и жаждата за приключения е в кръвта ви. Мразите лицемерие и лъжи, винаги се опитвате да изпълните тези обещания. Вие сте големи приятели!

Слънце номер 4
Всичко около вас се удивлява колко много енергията и любовта към живота ви пасва! Не харесвате заседналия живот. Хиляди идеи се въртят в главата ви, които трябва незабавно да изпълните. Твърдостта и безкомпромисността са ваши качества. Вие сте човек с големи цели и със сигурност ще стигнете до звездите!
Слънце номер 5
Обичате да помагате на тези, които се нуждаят и сте готови да преместите планини, за да направите този свят малко по-добър. Добрите дела, големи и малки, са като лъчи светлина, които отразяват величието на сърцето ви. Сгрявате тези, на които е студено, като истинско слънце, вдъхновявате и давате надежда. Огрявайте и никога не спирайте!
Слънце номер 6
Вие сте интересен и весел човек, душата на компанията! Знаете как да се забавлявате и да знаете как да получите всичко от живота. Вие знаете, че всяка пречка и всеки неуспех са още една стъпка към заветната цел.
Минавате през живота с високо вдигната глава и знаете точно как да различавате конструктивната критика от безполезната. Вие сте човек, на когото хората (дори непознати) търсят съвет, и вашите високи ценности ви отличават от другите.

Слънце номер 7
Колко жалко, че има само 24 часа на ден, защото имате нужда от толкова много време! Имате много цели, които възнамерявате да постигнете, защото сте свикнали да не губите ценни минути на дреболии. Други те виждат като енергичен и целенасочен човек, който не се отказва, без значение какво.
Вие сте истински боец, който е преживял много, но продължава да се бори. Вие имате положителен ефект върху другите и вдъхновявате вашата воля.
Слънце номер 8
За вашето търпение и издръжливост могат само да ви завиждат. Вие сте зрял и разумен човек, вашата компания е приятна наоколо. Вие не хвърляте наоколо празни думи и рядко обиждате някого.
„Седем пъти мери, веднъж режи“ – точно за вас. Убедени сте, че първо трябва да помислите внимателно за всичко и само тогава да действате. Любовта, макар и важна за вас, но често я поставяте на заден план, защото приоритет е да постигнете целите си и да реализирате съкровените си мечти.
Сигурни сме, че този прост и забавен психологически тест помогна да придобиете по-различен поглед към индивидуалните характеристики на даден характер, да откриете положителни черти в него и да коригирате жизнената енергия в правилната посока!
Съгласни ли сте с резултатите? Разкажете ни в коментарите кое от слънцата ви хареса първо и не забравяйте да споделите с приятелите си.Този тест ще ви разкрие какво точно ви куца в любовта: Кое е първото нещо, което видяхте?Като деца всички ние имаме някаква представа какво е любовта и как ще се развие животът ни. Може да …Jan 11 2019skafeto.com


loading...