триъгълник

Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са създадени от психолози, въз основа на редица изследвания и опити така, че да могат да помагат на хората да се разберат по-добре от една страна, а от друга страна да помогнат на работодателите да преценят евентуалните си работници по-прецизно. Днес ви представяме един лесен тест, който ще разкрие каква е същността ви. Просто изберете триъгълник и разберете важна истина за себе си.
Избери триъгълник и разбери важна истина за себе си (СНИМКА)

Психолозите могат да разкрият колко резистентни сме към промяната, като ни накарат изберем определена геометрична форма, пишат от dama.bg. Това е възможно, защото свързваме значението на стабилността и промяната с геометрични форми, така че имаме склонност да предпочитаме форми, които отговарят на нашата личност. Подготвили сме ти един кратък тест, основан на психологията на формите, който ще разкрие важна страна на характера ти. Затова просто избери триъгълника, който ти харесва най-много и опознай себе си малко по-добре. Избери триъгълника, който най-много резонира с теб. Ето и какво казва той за личността ти:

Триъгълник 1
Мислиш за целите си и си непоколебима. Най-страхотното ти качество е твоята отдаденост. Хората може би казват, че си голяма перфекционистка и правилата те привличат, но ти знаеш, че най-добрият начин да направиш нещо е да го правиш правилно от самото начало. Хората са убедени, че могат да разчитат на теб именно заради това твое качество. Това е и причината, поради която обикновено успяваш.

Триъгълник 2
Ти си много истинска и не се страхуваш да го покажеш. Истината е най-голямата ценност за теб и постоянно се опитваш да бъдеш възможно най-искрена. Това ти позволява да гледаш смело и позитивно на живота. Затова хората се допитват до мнението ти – спечелила си си репутация на честен и помагащ на другите човек.

Триъгълник 3
Рационалността е тази, която те води към напред в живота – ти си интелектуалецът на групата. Обичаш да си изграждаш стратегия за всяко свое решение и да планираш нещата в детайли. Ти си систематична и уверена в уменията си. Приятелите ти може да се шегуват с теб, но знаят, че си загрижена и че си готова да предложиш най-умното решение.

Триъгълник 4
Не всеки може да се оправи с теб, ти си страстна. Когато си поставиш нещо за цел, му се посвещаваш с отдаденост и увереност в себе си. Не позволяваш на нищо да застане между теб и целта ти. За някои хора около теб това е прекалено, но удовлетворението от добре свършената работа и постигнатата цел са безценни.

Триъгълник 5
Ти обичаш хората, но имаш и черти на екстроверт. Може да започнеш разговор с всеки и да изслушаш внимателно това, което има да каже. Твоите семейство и приятели за теб са най-ценния подарък, затова се стараеш да им го показваш всеки ден. И след като си такъв добър слушател, не се колебаеш да си чувстваш комфортно. А ти кой триъгълник избра и съгласна ли си с резултата?

Виж още:Изберете капан за сънища и опознайте себе си (Снимка)Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са с…Oct 12 2019skafeto.com

Изберете планина и открийте тайните на подсъзнанието си (Снимка)Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са с…Sep 13 2019skafeto.com


loading...