избор

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки наш избор дори и по маловажен въпрос е показателен за нашия характер, логика и дори моментно състояние. Просто това е начинът, по който функционира нашето подсъзнание, пише brightside.me.

Посочете най-глупавия човек на картинката, за да ви кажем какъв е вашият характер.

1. Вие сте лидер и най-вероятно екстроверт. Хората около вас могат да ви имат доверие и да разчитат на вас. Вие имате изградена репутация пред околните на упорита и решителна личност. Често взимате прибързани решения. Опитайте се да отделите малко повече време да помислите върху идеите си.

2. „Два пъти мери, веднъж режи!“ Тази стара поговорка определено е за вас. Мъдростта и емоционалната стабилност са това, което ви определя. Понякога се опитвате да прехвърлите задълженията си върху другите. Вие сте добър човек и често хората около вас са изкушени да се възползват от добротата ви.

3. Ако това е вашият избор, то вие сте смел мечтател. И по някакъв начин успявате да превърнете мечтите си в реалност. Околните често не ви разбират, тъй като вашите възгледи изглеждат екстравагантни за мнозина.

4. Вие сте много принципен и упорит човек. Имате мнение за всичко и винаги сте готов да се противопоставите на системата. Но бъдете внимателен и не правете неща, които могат да са вредни за вас, само за да се докажете пред другите.

Виж още:Тест на Хауърд Фридман проверява емоционалната изразителностТози тест на Хауърд Фридман може да определи до каква степен сме емоционални личности и изразяваме т…Mar 30 2019skafeto.com


loading...