Мария Игнатова

Сагата с разделите и събиранията на звездната двойка Димитър РачковМария Игнатова май е към своя край. Водещата, която за кратко време остана без мъжа до себе си и без работа, отново е намерила пътя към любовта.Рачков гуляе след раздялата с Мария: Комикът се налива с шампанско за 300 леваДимитър Рачков май окончателно е преодолял раздялата си с Мария Игнатова. Популярният комик беше заб…May 13 2019skafeto.com

Мария Игнатова е подозрително близка с известен столичен фризьор, съобщава вестник „Ретро“. Бившата половинка на Димитър Рачков изкарва почти всеки ден в компанията на топ коафьора Николай, с когото се познавала от доста години.
Известен фризьор теши зарязаната Мария Игнатова (Снимка)

След като комикът я изоставил, Мария потърсила утеха при близкия си приятел, при когото вече тичала не само за да й прави прически, а и за да я разведрява. Въпросният отлично се познавал и с актьора не само покрай Игнатова, а и заради работата си с фирмите на Джуди и Маги Халваджиян. Дори в момента Николай продължава да се грижи за визиите на Хилда Казасян за лайфовете на „Като две капки вода“ всеки понеделник.

Двамата с Мария пък не спират да пускат весели снимки заедно, на които съкрушената доскоро блондинка отново позира с усмивка на лице. Под фотосите нейни дружки се надпреварват да коментират с издайнически намеци, наричайки ги „гаджета“. Дали в действителност са такива, или Игнатова просто се опитва да дразни бившия си, за момента тя отказва да коментира, но раздялата ѝ с Рачков този път била окончателна, а той не си губел времето и продължил по пътя си.

Освен че има открита закачка с адашката на бившата си – певицата Мария Илиева, която дори си позволи да целуне по устата по време на ефир, комикът води и активен социален живот. Той непрекъснато обикаля нощните заведения и горещите светски събития в столицата, където покрай него кръжат рояци от атрактивни мадами.

Името му, откакто отново влезе в редиците на ергените, непрекъснато е спрягано с изкусителни жени. За последно се заговори, че е имал краткотрайна афера с плеймейтка, а после е забил и секси диджейка, която се грижела за музикалното оформление на неговото авторско представление – Забраненото шоу на Рачков.Рачков хвърли страшна бомба и тя се потвърди!През края на декември, 2018 година, по време на новогодишното издание на предаването „Господари на е…May 25 2019skafeto.com

loading...