новина

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Една от обичаните български певици зарадва своите почитатели с чудесна новина. Едва ли има по-щастливо събитие в живота на всеки човек от това да стане родител. А какво да говорим, когато това му се случи повече от веднъж?

Виктория Терзийска, по-известна на аудиторията като Вики от група „Мастило“ очаква втора рожба. овината за новото попълнение в семейството на певицата с бизнесмена Петър Величков дойде в навечерието на третата годишнина от сватбата им. Двамата имат 3-годишна дъщеря на име Маргарита, която гордо носи името на своята баба, майката на Вики.Спипаха един от най-оборотните автокрадци в СофияПавлин Петров – Пери, сочен от МВР за един от най-оборотните автокрадци, е бил измъкнат от краден ав…Mar 30 2019skafeto.com

„За мен е истинска радост да споделя, че семейството ни скоро ще се увеличи с още един член. Двамата със съпруга ми Петър сме в очакване на втора рожба, момиченце, което ще се появи през лятото. Вълнението е голямо, а емоциите само положителни”, сподели щастливата майка в личния си фейсбук профил.

Семейството очаква своята втора рожба през лятото, а Вики не крие, че за втори път в дома им ще проплаче момиченце.

Терзийска е родена на 3 май 1979 г. в град Исперих, в семейство на юристи. Завършва Английската езикова гимназия в Разград, а по-късно и „Журналистика“ във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Св. Климент Охридски“. Тя е вокалист и текстописец на всички песни на група „Мастило“. Кариерата ѝ започва с кратко участие в група „Спринт“ през 1998 г, а през 1999 г. се превръща в лицето на току-що създадената поп група „Мастило“.

През 2005 г. Виктория излиза на една сцена с Джо Кокър и Натали Имбрулия, a през 2006 г. е специален гост заедно с Руслана на Международния музикален фестивал в Ейлат, Израел.Демонстрант предизвика хаос в разписанието на „Евростар“Хаос в разписанието на високоскоростните влакове „Евростар“ заради демонстрант, протестиращ срещу Br…Mar 30 2019skafeto.com