Динко Динев

Животът на братя Диневи винаги е във фокуса на медийното внимание. Обикновено за това не липсват поводи, какъвто е и настоящият случай.

Преди броени дни Динко Динев събрал семейството си и им съобщил изненадваща новина. От казаното всички онемели и трудно успели да разберат, че това не е шега, съобщава show.blitz.bg. Милионерът е ценител на женската красота.Честито: Коко Динев стана баща за четвърти пътОт вчера бизнесменът Коко Динев е на върха на щастието. Той стана баща за четвърти път, а радостното…Mar 22 2019skafeto.com

Зад гърба си има 6 деца от 4 жени, а златотърсачките не спират да търсят път него с надеждата да ги направи свои съпруги. И бързат да му родят дете, мислейки си, че по този начин ще си уредят светло бъдеще.

Репортер на медията разбра коя е последната любовница на бизнесмена. Свикал семейството си и им съобщил, че с младата му приятелка ще стават родители.

Това ще е седмо дете за бизнесмена и първо за приятелката му Даниела Неделчева, позната ни от риалити конкурса Мис България през 2013 г. За нея знаем, че е на 29 години от Бургас. Носителка е на две бакалавърски степени – „Дизайн“ и „Бизнес администрация“ и се гордее със своите човечност и одухотвореност.
Известна миска ражда седми наследник на Динко Динев (Снимка)

Хора от обкръжението на Динев издават, че Даниела е влезнала сериозно под кожата му. Самият той се хвалел с новото си завоевание, тъй като мислела за интересите му, а не само да харчи готовите пари. Даниела навлязла сериозно в естетиката на бизнеса на известните братя и бранила техния интерес. А пред приятели Даниела споделила, че не мисли да остане с едно дете. Мераците й са да направи Динко Динев баща още два пъти.

Динко скоро ще стане баща за седми път от пета жена. Малцина обаче знаят, че само една е успяла да го заведе до олтара и това е майката на първородните му деца – Нели. Дамата не е известна в публичното пространство и никога не е парадирала с положението на бившия си съпруг. Тя живее в Свети Влас с друг мъж и държи магазин в Несебър.

След нея на семейни начела живее с Росица, която дълги години е работила в бургаската полиция. От нея Динко има дъщеря – Александра, която завърши образованието си в престижен швейцарски колеж. А след края на връзката им звездата изгрява за красивата Соня от Ботевград. Тя го дарява с две деца и се слави като жената, която се е задържала най-дълго до него – цели 7 години.

Облак надвисва над Соня след появата на плеймейтката Мария Цветкова. И тя го дарява със син през 2010 г., който е кръстен на брат му Йордан. Двамата преживяват бурен романс, а сега на хоризонта е новата тръпка на Динев – Даниела, която ще му роди седми наследник в края на годината.Обрат: Анелия посвети песен на Коко Динев, сърцето й забранява да обича другАнелия изпя ново парче и феновете веднага я разкриха – за Коко Динев е! Нежната и тъжна балада се ка…Jan 14 2019skafeto.com

loading...