Извънземните се движат със светлината

Нова теория предлага алтернативен възглед за извънземните същности, базиран на доказателства, подкрепени от част от квантовата наука. Писателят и учен Андрю Колинс изследва произхода на човечеството от десетилетия. В книгата си „Произходът на Бог“ той пише, че извънземните всъщност са трансизмерни същества. Чрез своя задълбочен анализ заедно с познанията си по квантова и теоретична физика Колинс излага своята необичайна гледна точка за това какво представляват НЛО и извънземните.

Колинс казва, че НЛО и извънземните явления имат много просто обяснение. По време на изследванията си той разбира, че има неща, които убягват на сегашното човешко възприятие и по-конкретно – НЛО не са физически космически кораби. Основното е, че има някаква връзка между НЛО и човешкото съзнание. Хората, които са били свидетели на това явление, са имали определена тясна връзка с него.

Изследователят вярва, че много НЛО могат да се състоят от чиста твърда светлина. Докато основният им компонент е плазмата, която съставлява 99% от цялата вселена. Плазмата всъщност е резултат от разделянето на атомите. Така освободените електрони генерират фотони на светлината и всичко става чиста светлина. Плазмата може да има алтернативно измерение на време-пространството и да служи като портал към по-високи измерения.

„Ако това беше вярно и ако можехме да направим така наречената прото-интелигентност, за която говори Дейвид Бом, тогава е напълно възможно да обитаваме някакъв вид енергийна конструкция. Ние разглеждаме интелектите, свързани с космическата плазма, като транс-пространствени единици, които могат да повлияят на нашето пространство-време в три измерения и съществуват извън тази многоизмерна среда“, казва Колинс.

Той говори за невербалната комуникация, която често се случва по време на контакт с трансизмерни същности. Това се основава на идеята за квантово заплитане, според която тези частици могат да бъдат свързани помежду си въпреки разстоянието, което ги разделя. Някои частици в мозъка могат да имат точни копия в плазмени среди. Което предизвиква известен резонанс чрез установената връзка в момента на контакт. Възможно е тези транс-пространствени единици да са в състояние не само да се свържат с нас, но и да ни напътстват в определени ситуации. Което вероятно продължава от доста време.

Всъщност подобна теория за движението на извънземните със светлина имаше и във филма от 2001 – K-PAX с Джеф Бриджис и Кевин Спейси.

Вижте още:
Историята на извънземните черепи от ПаракасПрез 1928 г., изучавайки античната култура от 4-3 в. пр.н.е. в Паракас, Южно Перу, археологът Хулио …Apr 22 2022skafeto.com

Каква е целта на геоглифите на Наска?Гигантските геоглифи на платото Наска (Nazca) са сложна система от напоителни канали. До този извод …Jun 19 2021skafeto.com


loading...