Може ли малко дете до такава степен да изплаши здрав и прав мъж, че той да изпадне в тотален ужас? Явно да, ако се запознаем с потресаващата история на американеца Адам Елис, която той споделя пред британския вестник Дейли мейл. Американецът твърди, че дете-демон, наречено Дейвид, се появява всяка нощ в спалнята му и заплашва, че ще го убие, съобщава „Петел“.
Адам Елис е от Ню Йорк. Според него призракът, който го преследва нощем, е на мъртво момченце. Според американеца детето, което се явява в съня му, е с деформирана глава и всеки път се появява точно когато мъжът заспива. Според разказа му, детето се появява в спалнята му и сяда на стол в стаята, а самият Елис се парализира от страх в леглото си.
За да докаже, че не е луд и злото съществува, Елис решил да направи снимки на кошмара си.Българин е на прага на смъртта във виетнамски затвор! Разказва за ужасяващи мъчения (СНИМКИ)Българин, извършил престъпление и излежаващ съответното наказание в далечен Виетнам, отправи зов за …Nov 8 2017skafeto.com

„Мисля, че ако Дейвид наистина изпълни заканата си и се опита да ме убие, ще има доказателства – снимки на телефона ми“, коментира Елис. Така мъжът започнал да снима в тъмното всяка нощ, когато зловещият му кошмар се превръщал в реалност.
Речено – сторено. Елис си легнал да спи с надеждата, че на сутринта ще има доказателство и наистина в паметта на телефона си открил кадри, които смразяват кръвта. На тях ясно се вижда фигура на дете, което седи в стол в спалнята на Елис. Снимките от телефона са предадени на експерти, които се опитват да установят дали те са автентични или мъжът просто търси евтина популярност, като е направил умели монтажи, използвайки възможностите на съвременната техника.Ужасно! Майка бие и гори с цигари детето си, а мъжът й – полицай го заплашва с пистолетВсяко дете има безусловно доверие на родителите си, тъй като се смята, че те са хората, които ще го …Oct 22 2017skafeto.com


loading...