котки

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки от нас избира да отглежда различен домашен любимец. Някои предпочитат мънички животни, които живеят в клетки, а други се насочват към кучета, котки или в много редки случаи и двете наведнъж. Разбира се, това е така, защото котките и кучетата, както много добре знаем, изпитват изключителна непоносимост помежду си и това прави отглеждането им на едно място истинско предизвикателство.

Изборът на домашен любимец обаче, се оказва много повече от просто предпочитание. Изследователи твърдят, че собственицитен на котки са много по-интелигентни от остналите хора. Вижте защо:Толкова са сладки! Насладете се на любовта и приятелство между котки и бебета (ВИДЕО)Дори да имате известни предубеждения относно това твърдение, то следващото видео навярно ще ви убеди…Apr 20 2017skafeto.com

Домашните любимци са отражение на начина ни на живот. Котките имат способността да отнемат стреса от стопаните си, както и да им помагат да преодоляват трудностите и загубите. Те казват изключително много за характера на стопаните си.

Изследовател от Тексаския университет решава да сравни нрава на стопаните на кучета и самите им животинки. Той открива много общи черти между тях. Все пак, както знаем, „кучето прилича на стопанина си“. По-късно друг учен сравнява хората с котки и тези с кучета. Целта е била да открие връзката между характерите им и избора им на домашен любимец.

Според отговорите на участниците в изследването, стопаните на кучета са по-социални, разговорливи и екстровертни личности, докато тези на котките са по чувствителни и креативни. Също така вторите се застъпват за своите интереси и гледна точка.

Една от най-интересните черти при хората с котки е интелигентността, което е голяма изненада. Те са показали значително по-добри резултати от другите.Загадка, която не всеки може да реши! Ако сте наблюдателни, трябва да откриете двете котки на рисункатаЗагадките винаги са били любими на хората. Понякога те са лесни и приятни и човек може лесно да ги р…Mar 9 2017skafeto.com