дом

Искате ли винаги да имате положителна енергия във вашия дом? Тогава трябва спешно да се отървете от някои неща.
Сега ще ви разкрием кои са нещата, които трябва просто моментално да хвърлите в кофата за боклук, защото ви чака огромно нещастие, съобщава jenata.blitz.bg. И това не е всичко. Тези неща просто привличат лошата енергия и, ако напоследък късметът определено не е на ваша страна, то нищо чудно причината да се крие именно в някое от тези неща в дома ви.
Счупена посуда
Пукнатините и отчупени парченца разрушават естествения поток от положителна енергия. Най-малкото храна, взета от такива посуда, няма да бъде полезна. По-често се зарежда с мощна негативна енергия и бавно унищожава човек отвътре.
Черупки
Сувенирни мидени черупки и раковини, събрани от вас на плажа, няма да донесат радост. Тяхната енергия влияе директно върху сърцето, нарушавайки неговата работа.Те са намерили ключа към семейно щастие! Вижте кои три зодии имат най-успешните браковеУспешният брак се оказва все по-трудна задача в наши дни. Статискитата сочи, че едва половината от б…Jan 25 2017skafeto.com

Старата метла
Жал ви е да я изхвърлите? Ще трябва. Износената стара метла символизира бедността. Използвайки я вие си навличате разорение и беди.
Рога и препарирани животни
Тези обекти символизират смъртта, затова могат да навлекат на стопанина именно такава черна енергия .
Рибен образ
Снимки, картини и дори фигури на риба привличат крадци в къщата. Изхвърлете ги веднага.
Износени обувки
Обувки, чехли и ботуши – всички стари обувки носят „злото око” и щети на къщата.
Подаръци, които не харесвате
Избираме предмети, които харесваме. Но положението с подаръците е различно. Предмети, които не предизвикват радост, по-добре изхвърлете. Интуитивно, ние чувстваме “нашите собствени” и “не нашите собствени” неща, и това не е просто така.Тези 4 зодии ще се радват на неземно щастие до края на годината. Вижте кои са щастливците2017 година е подготвила изненади и приятни моменти за много от зодиакалните знаци. Въпреки това в з…May 24 2017skafeto.com

loading...