картини

Почти всеки дом има някакви картини, които да украсяват стените в помещенията. Истина е, че изкуството спомага за по-уютната и приятна обстановка, но трябва да бъдем внимателни с избора на произведенията, ако искаме в дома ви да царят щастие, хармония и любов.

В много апартаменти можете да видите картини по стените. Една приятелка обаче наскоро ми каза, че е изключително важно не само да бъдат окачени на правилното място, защото всяка от тях има свое собствено значение. Оказва се, че някои картини могат да привлекат приятели и късмет, а други – болести и бедност. В древен Китай стените винаги са били украсявани в съответствие със средата, в която човек живее. Това помага за привличане на положителната енергия на живота в къщата и осигурява щастлив живот не само за семейство, но и за потомството му. Смята се, че някои картини привличат щастие, а други – нещастие. Но дори ако всички те са на едно място, отрицателен поток няма да има, ако бъдат поставени правилно по стените.

Така например, изображения с вода трябва да бъдат слагани от онази страна, която символизира водата, а елементите на огъня от страната, която символизира именно него. Затова съществува и древното китайско учение Фън шуй, което позволява да украсяваме пространството в съответствие с околната среда. С негова помощ ще успеете да поставите всички картини така, че към къщата ви да тече само положителна енергия.

За дома си винаги трябва да избирате картини, които не само биха го украсили, но и ще привлекат щастието към него. В жилищните помещения не трябва да слагате снимки на болни хора или празни чинии, тъй като първите привличат болести, а другите – бедност. Ако на картината е изобразено сухо или повредено дърво, това може да привлече нещастие в жилището ви. Не закачайте по стените снимки с болни или тъжни птици, или пък сушени цветя, защото те носят нещастие в любовта.

Изображенията върху картините имат голямо и важно значение, тъй като от тях зависи как ще протече животът на обитателите на този дом. Ако на картината са изобразени ябълки в чиния, тя ще ви помогне да привлечете нови приятели в живота си. Не слагайте по стените картини, които изобразяват тъжни и самотни хора, тъй като това се отразява негативно на човешкото подсъзнание и привлича лоша енергия, свързана със самотата.

Ако на картината има водопад, това може да доведе до успешна кариера. Виж, картините с мъртва природа обикновено забавят развитието на хората и семейството. Положителна енергия дават онези картини, на които е изобразена дъга. Тя прави хората щастливи. А седемте й различни цвята украсяват живота и го правят вълшебен. Картините със зелено дърво пък носят просперитет и изобилие в къщата.Нано технологията – следващата стъпка към перфектното почистване на домаИновативната Нано технология е новият хит в развитието на почистващите уреди за дома. С нея достигам…Sep 26 2019skafeto.comПостигнете хармония у дома с изкуството на фън шуйСлучвало ли ви се е някога да се питате защо на едно място се чувствате по-щастливи или по-уютно, от…Aug 9 2019skafeto.com

loading...