линии на дланите

Хората с оформена буква „М“ от пресечените линии на дланите са изключителна рядкост. Дали вие сте от тях? Или пък някой от вашите близки? А знаете ли значението на този знак? Той подсказва, че въпросният човек притежава невероятен талант и много умения. Смята се, че тази буква се появява единствено при избрани хора, които имат вродено чувство за справедливост и много развита интуиция. Те винаги са страшно целеустремени и никога не си позволят да кривнат от правия път, особено ако честността е заложена на карта. Друга легенда пък гласи, че това са хора с гадателски умения – медиуми. От там и самата буква „М“.

Ето защо е невъзможно тези хора да бъдат измамени. Ако не веднага, то съвсем скоро те разкриват лъжите. Може би точно и поради тази причина тези хора са твърде взискателни.Какво показват линиите по дланите ни?Едва ли има човек, особено по нашите ширини, на когото да не са му предлагали „да му гледат на ръка“…Apr 3 2017skafeto.com

Медиумите имат ум като бръснач – остър и хладен

Проявите на лекомислие и глупост ги дразни откровено. Точно поради тази причина те трябва да се научат да приемат нещата по-спокойно, тъй като рискуват да стеснят рязко кръга на приятелите си.

Друга особеност на притежателите на буквата „М“ е, че те не се задоволяват с малко. Когато преследват някаква цел, го правят с цялото си същество и воля.

Важна и положителна особеност на медиумите е, че са изключителни мотиватори. Определено хората с подобни линии на дланите могат да ръководят успешно екип и са идеални за колективна работа.Най-влюбчивите знаци в зодиака са три! Вижте кои са тези зодии, които се влюбват най-лесно!Любовта е едно от нещата, които правят живота много красив. Има хора, които се влюбват, но това им о…Mar 20 2017skafeto.com

Споделете с близки и приятели с буква „М“ от пресечените линии на дланите😊

loading...