https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В живота си всеки от нас се стреми, дори и да е на подсъзнателно ниво, да намери сродната си душа. Обикновено свързваме сродната душа само и единствено с любовта и намирането на точния човек, с когото да прекараме остатъка от живота си, да създадем семейство и деца. Но се оказва, че освен в любовта, можем да намерим сродна душа и сред приятелствата си. Днес ви представяме четирите типа сродни души, според източната мъдрост. Всеки един от тях ние можем да открием в отношенията си с околните. Интересното тук е, че не трябва да изберем само един човек, който да ни е сродна душа, а напротив, можем да намерим четири човека, които са ни сродни души.

И така, първият от четирите типа сродни души е сродна душа Лечител. Този тип се отнася до приятелството. Подобни приятелства се появяват в живота ни с цел. Приятелят-лечител ни помага да превъзмогнем различни страдания и ни помага да усвоим важни уроци за живота. По принцип този тип сродна душа не е за цял живот, а само за периода, докато и двамата души не се излекуват и не могат да продължат напред.Рождената дата говори много за характера на всеки един от нас. Вижте какво казват нумеролозите по въпроса (ПЪРВА ЧАСТ)Датата, на която всеки един от нас е роден, играе съществена роля в живота му. Това поне твърдят няк…Nov 20 2017skafeto.com

Вторият тип сродна душа е тази от друг живот.

Когато усетим необяснима връзка с някого, той може да е тази наша сродна душа. Често в тези случаи двете души се познават от предишно прераждане и се разпознават и в този живот. Затова и този тип приятелства остават за цял живот.

Третият тип сродна душа е кармичната. Това е по-мрачна сродна душа. Душите на двама ви се познават от минал живот, но често в тези взаимоотношения има болка и сблъсъци на характери и его. Тази сродна душа се появява в живота ни, за да ни спре от повтаряне на стари грешки.

Последният тип сродна душа е близнакът. Когато срещнем тази сродна душа, ние почти веднага се влюбваме в нея. Допълваме се перфектно и без усилия. Общуването е удоволствие и може да продължи до безкрай. Именно близнакът е сродната душа, която е най-подходяща за създаване на семейство.Рождената дата е определяща за характера на всеки един от нас. Вижте какво казват нумеролозите по въпроса (ВТОРА ЧАСТ)Датата, на която всеки един от нас е роден, играе съществена роля в живота му. Това поне твърдят няк…Nov 21 2017skafeto.com


loading...