съвети

Всеки един от нас се е сблъсквал с неволите, които животът му поднася всеки ден. И не винаги тези неволи са свързани с някакви много сериозни проблеми. Понякога става въпрос за съвсем елементарни неща от ежедневието, които ни поставят пред сериозна дилема и ни карат да се замислим, как по-точно да се справим с това, което ни се случва. И ако точно в този момент попаднем на съвсем простички съвети, нещата могат коренно да се променят.

Ето защо, днес сме решили да ви разкрием няколко трикчета, с които да улесните живота си и да се справите с проблемите от ежедневието, с които се сблъскваме у дома.Мария Илиева шокира всички с тази новина за бебето сиЗа никого не е тайна, че съвсем скоро българската поп певица Мария Илиева роди своя първороден син А…May 15 2019skafeto.com

Ако на дървената маса се е образувало кръгче от чашата с напитка, лесно можем да го премахнем, като го потъркаме с памучна кърпа, върху която предварително сме капнали малко растително масло.

Обувките от набук и велур се поддържат по-трудно дори и със специални спрейове и гъбички, създадени специално за такъв тип материя. Ако в дадения момент не разполагаме със специална гъба, можем да премахнем несъвършенствата с помощта на обикновена гумичка за триене. Разбира се, трябва да бъдем много внимателни и да се стараем да не натискаме много, за да не оставим бели следи.

Понякога на вълнените палта или на тези дрехи, които са от вискоза, се образуват малки топченца. Ако не разполагаме със специална машинка за тяхното почистване, можем да ги премахнем с помощта на пемза или самобръсначка.

Кожените чанти и якета в тъмни цветове ще станат отново лъскави, ако ги забършем с памучен тампон, върху който предварително сме капнали лимонов сок.Ето кои зодии задушават своите половинки с чувствата сиАко някои хора се оплакват от това, че половинките им далеч не им обръщат внимание и винаги се чудят…May 14 2019skafeto.com

loading...