Христо Сираков

Неочакван проблем помрачи поредния любовен рейд на плейбоя Христо Сираков. Това май ще доведе до преждевременен край на връзката му, въпреки че от снимките, на които е с възлюбената си, той изглежда преливащ от щастие.

Бизнесменът Христо Сираков, по-известен като Стоте манекенки, е бил изгонен от последната си кандидат– тъща.
Майката на плеймейтката Дениз Хайрула била твърдо против дъщеря й да има връзка с организатора на еротични конкурси и й заявила в прав текст, че той не е желан в дома им заради голямата им възрастова разлика от 38 г.Мъжът на Ирена Милянкова полетя от щастие: Лилията разцъфна! Ето какво направи моделката на 32Бившият модел Ирена Милянкова даде живот на шестата си рожба. Това стана ясно от публикация на горди…Jul 9 2018skafeto.com

Красивата Дениз има връзка със столичния бохем от началото на 2019-а. В медийното пространство ту ги събираха, ту ги разделяха. Оказа се, че двамата отново се носят на крилете на любовта, но това е тайна за кандидат-тъстовете на Сираков. Първоначалните слухове за интимната връзка на 24-годишната плеймейтка и Ицо провокирали остри коментари от страна на роднините на Хайрула. Част от тях не разбирали какво всъщност ги свързва, а като причина за бъдещия провал на връзката сочели съществената разлика в годините им.

„Преди разликата в годините ме смущаваше. Хората, когато видят младо момиче с по-възрастен, веднага си мислят, че става дума за пари. Сега, когато това дойде и до моята глава, аз осъзнах, че не винаги е така, поне в моя случай. Хубавото е, че поне моите приятелки приемат Христо и ме подкрепят. Някои в началото реагираха по-странно, което е нормално за мен. Това си е мое решение, те го уважават. Родителите ми не знаят за връзката ни…“, признава Дениз пред ПИК тв.

Плеймейтката споделя още, че за момента не живее със Сираков и не са сгодени. Тя смята, че е малка за сватба, но силно вярва, че е намерила правилния човек.„Аз не съм съблазнявала него, а той мен. Около Христо винаги има много красиви жени, но както казва той – те са празни момичета. Аз го впечатлих с това, че мога да му дам повече от красота, от сексапил, от секс или каквото и да било“, казва още Хайрула.Асен Блатечки показа официално новата си женаСтарата любов ръжда не хваща. Доказателство за това даде и актьорът Асен Блатечки, който отново се е…Apr 12 2019skafeto.com


loading...