каква паста обичаш

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Buongiorno!

Пастата като хранителен продукт е не само любима на италианците, тя е като религия за тях. Никой не сяда на масата без порция паста с вкусен ароматен сос. Италианската кухня е любима на много хора по цял свят. Неслучайно тя е и сред най-популярните. Пастата, приготвена по всевъзможни начини, е един от символите на италианската кухня и вкус. Спрямо предпочитанията ни за вид, форма и размери може да се определи какъв е характерът ни. Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти.

Обичаш спагети?

каква паста обичаш
Inspired Taste

Класика! Това е най-популярният и разпространеният вид паста в световен мащаб. Ти си традиционалист. Всичко при теб се случва в зададени рамки и правила.

Ето как да си направим цветни спагети! Вижте как да разнообразим до болка познатото ястие!

Предпочиташ равиоли?

каква паста обичаш
nestlecocina.es

Пълнена паста, обикновено с квадратна форма и леко накъдрени краища. С различната си плънка те винаги ни изненадват с невероятен вкус. Обичаш рисковете. Страстна натура си, която обича разнообразието в живота и в храната. Емоционален човек си и това те прави интересна личност за околните.

Залагаш винаги на талиатели?

каква паста обичаш
The Yum Yum Club

Класически плоски спагети. Те са по-големи по размер и доста по-широки. Те са част от класиката паста карбонара. Предпочиташ хем нещо, което е традиционно, но въпреки това да има леки отклонения от установената норма. Обичаш да си център на вниманието и непрестанно търсиш начини да удивляваш и забавляваш хората около теб.

Нека бъдат фетучини!

The Splendid Table

Името идва от старата италианска дума ‘fettucce’ (лента). Представлява плоски дълги ленти. Тази форма е любима на мечтателите, които вярват, че могат да направят света едно много по-добро място за живеене.

Неустоима паста със сметанов сос и няколко вида гъбиДнес сме решили да ви представим една малко по-различна рецепта за вкусна паста, приготвена със смет…May 1 2019skafeto.com

Една порция фусили, моля!

Dairy Goodness

Това е италианската дума за „малки вретена“. Малки, практични и с много симпатична спираловидна форма. Ти си човек на живота и на купона, не пропускаш забавление и срещи с приятели. Вярваш в максимата „Веднъж се живее“.

Фен си на лингуини?

MyGourmetConnection

Дълги плоски ленти (по-тънки от фетучините). Понякога ги наричат плоски спагети. Те са абсолютна класика като спагетите. Обичаш сигурността, спокойствието и домашния уют. Твоите ценности са свързани с това да създаваш здрави връзки.

Va bene, аз искам пене!

Unilever Food Solutions

Един от най-популярните видове паста. Представлява прави тръбички, отрязани по диагонал. Хармония между симетрия и асиметрия. Ти си творец, който обича приключенията. Често си импулсивен и ексцентричен и това те кара да правиш неща, които околните трудно разбират.

Freepik

Открихте ли себе си в някоя от тези характеристики? За нас беше истинско приключение, защото подсъзнателно наистина залагаме на форми и размери, които отговарят на светогледа ни и начина, по който виждаме живота. А ти каква паста обичаш?

Италианска ли е всъщност италианската пастаС какво асоциирате италианската кухня? Пица? Паста? Най-многобройният вид ресторанти в света са итал…Jun 23 2019skafeto.com