Казахстанската Ванга

2020 година ще е по-плодородна от тази, заради огромното количество валежи, които ще се изсипят.

Съотношението на сушата и океаните ще се промени. Океаните вероятно ще превземат нови територии. Това предсказа ясновидката Вера Лион, която е наричана от мнозина в Русия казахстанската Ванга, съобщава predskazanie.ru.

Едно от виденията, които получила за 2020 г., е за лека лодка, която се движи в тъмна вода и се блъска в невидима преграда, а след това се люлее от големите вълни и не може да се придвижи напред.

В началото на годината събитията в света ще се развиват бързо, но след известно време се случва нещо (б.а. неизвестно какво засега и на Вера Лион). То ще се превърне в преграда за развитието на Земята и дори може да предизвика обратен ход. Най-вероятно подобно препятствие ще възникне през втората половина на годината.

Казахстанската Ванга прогнозира появата на нов вид оръжие в Русия. Тя го нарича невидим дрон. Той няма да има аналози в света, твърди ясновидката. Според нея Русия ще е на прага на военен конфликт, но до война вероятно нямало да се стигне. Тя не уточнява обаче откъде ще дойде заплахата.

През 2020 година е възможен опит за покушение срещу Лукашенко. Метежът срещу президента на Беларус щял да бъде организиран от САЩ, но до промяна в управлението на страната нямало да се стигне.

В Украйна обаче е възможно да се стигне до отделяне на провинции. Тя прогнозира нов референдум за Донбас.Ясновидката Мариана Везнева: Потопът ще залее първо Англия, България има защитени зони (ВИДЕО)Мариана Везнева говори по темата за разчитането на посланията в житните кръгове. Мариана Везнева е а…Aug 6 2019skafeto.com

Ясновидката Елка Стефанова: Минете по тялото си с яйце, за да видите имате ли магия!Елка Стефанова е психолог, парапсихолог, ясновидка. Тя работи чрез своите дарби за откриване и неутр…Sep 18 2019skafeto.com

loading...