Промоциите на Петък 13-и действат различно на всеки. Някои хора предпочитат да не харчат пари на тази дата. Но ако лошият късмет не ви плаши, на тази дата през април можете да намерите наистина добри сделки.

Резервиране на полет

Дори хората, които не са много суеверни, избягват да си резервират полет на тази дата. Можете да спестите обаче средно 5 процента от най-популярните полети, твърдят различни изследвания. Някои отстъпки достигат и близо 50 процента.

Да си направим татуировка

Колкото и странно да звучи, офертите да си направите татуировка на Петък 13-и са наистина изгодни. Някои студиа правят големи отстъпки, но все пак има доста ограничения. Например трябва да избирате от специални дизайни. И татуировчиците обикновено са съгласни да работят само по определени части от тялото.

Да вдигнем сватба

Да се ожените на Петък 13-и със сигурност не е най-гарантираният метод за пестене на пари. Но на тези дати цените са едни от най-ниските за подобни ритуали. Има отстъпки за пътуване, услуги и настаняване в различни хотели.

Какво да очакваме от промоциите за Петък 13-и

Доброто старо онлайн пазаруване

Нормално е да засегнем и онлайн пазаруването като част от промоциите покрай датата. В седмицата на Петък 13-и например, Topshop предлага специални отстъпки до -70 процента за широк набор от продукти.

1. Искате да освежите спалнята си с нов топ матрак – на изгодна цена е изключително качественият и авторитетен Риню Евкалипт 3.5 см.

2. Ако пък търсите промяна в кухнята – идеално и доста икономично решение е комплектът точило плюс цели три ножа – универсален, салатен и нож за белене.

3. Продължавайки с кухнята, защо не помислите и за нов тиган – удобни варианти са серията Алегра с отличен дизайн и най-доброто керамично покритие на пазара днес.

4. Ако пък искате да сте в тон със затоплящото се време, идеята да смените обувките си със свежи кецове изглежда доста логична. По тази причина разгледайте кецовете на Уокмакс.

5. Ако все още не сте решили и искате да разгледате всяка оферта, посетете всичките.