Експерти от Австралийския университет на Уолонгонг внимателно са анализирали данните, получени от няколко хиляди души, които се очаквало да умрат скоро.Тодор Живков се скарва с Людмила преди смъртта йТодор Живков влиза в остър конфликт с дъщеря си Людмила дни преди смъртта й. Бившият Първи отправя т…Mar 21 2019skafeto.com

Изследователите помолили всички да отговорят на един единствения въпрос: „Какво чувствате?“. Резултатите се оказали не напълно предвидими и в значителна степен изненадващи, информира изданието News Territory. Оказало се например, че в повечето случаи хората не изпитват болка. Така са отговорили 85% от участниците в експеримента. Само 7.4% от респондентите съобщават за болезнени усещания.

Но за факта, че те изпитват силен стрес, причинен от умора, са споменали в отговорите си 13,3% от анкетираните пациенти. 7% от участниците в проучването съобщават за загуба на апетит.

Освен гореспоменатите усещания, участниците в изследването на австралийски учени са споделяли, че ги тормозят гадене, безсъница, трудности с дишането, проблеми с чревния тракт.

След като анализирали всички данни, специалистите стигнали до заключението, че на смъртния си одър човек е най-често е смирен и спокоен.
Така се опровергава предположението, че смъртта най-често настъпва именно от силна болка. В някои случаи това, разбира се, може да е така, но в повечето – не.Разтърсваща драма: Несправедливо я тормозех за смъртта на първата си съпругаКазват, че този свят се управлява от парите. В днешно време, ако си материално задоволен, можеш да с…Mar 13 2019skafeto.com


loading...