Любопитно

Как да почистим пералнята у дома? С тези прости съставки машината става като нова

Как да почистим пералнята у дома? С тези прости съставки машината става като нова

По уредите, които използваме ежедневно, обичайно има най-много микроби. Днес ще ви дадем една идея как да почистете пералнята си с няколко продукта, които се намират във всяко домакинство.
За целта ще са ви необходими:
• 1 чаена чаша оцет
• 1/4 чаена чаша сода за хляб
• 1/4 чаена чаша вода
• Гъба за почистване
Смесете содата и водата в малка купа. Добавете оцета.
Потопете гъбата в течността и започнете с кръгови движения да търкате първо вътрешната част (цилиндъра), а после външната страна (вратата, отделенията за прах, омекотител и др.).
Когато сте готови с почистването, избършете с чиста вода.Тези 5 трика сложиха край на кошмара с почистването! Вече почиствам два пъти по-бързо и лесно!Почистването на дома е задължение, което понякога ни идва в повече и ни се иска да можеше просто да …Aug 18 2017skafeto.com

Често пералната машина вкъщи е едноцветна и не създава настроение в интериора и обзавеждането на помещението, в което се намира.
Но ако вие сте от хората, които не обичат скучните мебели и уреди у дома, то тази идея, която ще ви дадем, е точно за вас.
Чрез нея за нула време ще освежите пералнята, така че тя ще заживее втори живот и ще бъде много по-открояваща се, нестандартна, но в никакъв случай кичозна. Ще видите, че техниката, която ще ви разкрием, ще направи бялата техника по-стилна, по-естетически издържана и в същото време ще ѝ вдъхне индивидуалност, която веднага ще я откроява в апартамента или къщата ви.

За целта ще ви трябват:
• Тиксо (за предпочитане хартиено, защото се отлепя по-лесно и не оставя следи след отлепяне)
• Черна акрилна боя
• Подходяща четка за боядисване
• Гланцирана самозалепваща се хартия (в черен цвят)
• Ножица
Залепете успоредно ленти хартиено тиксо по повърхността на пералнята. С акрилната боя оцветете необлепените участъци, така че да се получат прави ленти.
Изчакайте да изсъхнат и отлепете тиксото внимателно. По желание изрежете точки от черната самозалепваща се хартия и ги залепете, така че да завършите стилната декорация на уреда.
Имате ли усещането, че сякаш имате съвсем нова пералня? Ще пробвате ли тази идея още сега?
Източник edna.bgКолежката промени живота ми, като ми каза този трик: Как да почистите фурната за 10 минути, без търканеМикровълновата печка, колкото и противници да има, е незаменима, когато става дума за претопляне на …Jun 5 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Спомняте ли си как лекувахме малките рани и натъртвания в нашето детство? Малко плюнка, едно…
error: Съдържанието е защитено!