Малцина от близкото обкръжение на Кали са запознати, че преди години изпълнителката е направила опит за самоубийство, след като била насилена, узна HotArena.

Галина Иванова, както е паспортното й име, не крие, че в младостта си два пъти е била сексуално изнасилвана, но след първия опит не искала да живее. Сломена, тя посегнала към шепа сънотворни, с които искала да заспи завинаги. Намерили я навреме и я закарали в болница, където я върнали към живота, пише „Таблоид“.

На Кали са й били нужни години, за да успее да преодолее шока от двете изнасилвания, на които е била жертва в началото на кариерата си. И след двете нападения обаче музиката била тази, която успявала да я изправи на крака и да я накара да продължи напред.

Най-жестокото и при двете изнасилвания на Кали е фактът, че злодеите са хора, които тя познавала добре и дори смятала за приятели. Първото интимно посегателство се случило, когато била само на 15 години. По това време вече обикаляла с оркестър из кръчмите. Насилникът бил колега музикант. Нападателят издебнал младата певица по време на участие из страната и под въздействието на алкохол й се нахвърлил.Разказ от първо лице: Реших да замина на спокойствие, но нямах този късмет. Чалгата и простотията ме следват навсякъде…Сега уважаеми читателю ще споделя как весело си прекарах времето по време на една кратичка екскурзия…Apr 27 2017skafeto.com

След като била изнасилена, Кали се затворила в себе си. Не говорела с никого освен с най-близката си приятелка. Не искала да излиза от вкъщи и отменила със седмици работните си ангажименти. През цялото време плачела и се опитвала да си обясни с какво е предизвикала насилника си, който в крайна сметка бил неин приятел и тя не очаквала нещо подобно от него.

През 90-те години нямало практика да се посещава психолог, заради което сама преживяла ужаса и не споделила никому какво й коства да продължи напред

В миг на слабост Кали посегнала към шишенце с приспивателни и нагълтала цяла шепа с хапчета. Спасили я по чудо, а после съжалявала за постъпката си. „Не знам какво направих и какво исках да направя изобщо! Чувствах се слаба, покварена, не исках да живея. Плачех постоянно, така и не успях да си обясня, господи, виновна ли съм?“, връща лентата назад многодетната майка.

Тя се опитвала да забрави за изнасилването и дори се опитвала да дава вид, че го е превъзмогнала. Докато не я застигнал отново същият ужас.

И второто изнасилване на певицата било от познат човек. Годината е 1998-а, а мястото – столичната чалготека „Биад“. На участие на певицата присъства Георги Илиев с целия си антураж. Няколко души от охраната на Главния нахлуват в гримьорната на Кали, докато има пауза. Изродите започват да се гаврят с нея. От най-страшното обаче я спасява именно Георги Илиев. Босът на ВИС-2 се озовал точно навреме в гримьорната и изгонил насилниците.

Галина Иванова е делила едно легло с ромския изпълнител Сашо Роман, шушука се открай време в чалгата. Заради липсата на личен живот и постоянното пеене по кръчми Кали и Сашо се загаджили, като дори живели заедно на квартира в столицата. Двамата били любовници половин година, докато брюнетката не подписала с музикалната компания на Слави Трифонов – БМК, и не й пораснала работата.В десетката! Urban Dictionary отсече: Чалгата е за циганите и ку*вите (ВИДЕО)Няма шест-пет! Чалгата вече си има точно определение. Колко пъти се е вихрил спор дали тази „музика“…Mar 7 2017skafeto.com

Източник: hotarena.net


loading...