Катето Евро ще се разписва срещу 5 хилядарки месечна заплата, за да върти черпака в ефира на БНТ. От 14 януари актрисата отново е на екран на мястото на Ути Бъчваров в легендарното му предаване „Бързо, лесно, вкусно“.
От телевизията издават, че топготвачът бил бесен на рокадата и недоумявал как Евро, която е аматьорка в кухнята, е успяла да го измести, пише „Ретро“. След скандал на Бъчваров с продуцентите те му предложили унизителен компромисен вариант, а именно – да води само веднъж в седмицата. Така от понеделник до четвъртък в неговото студио щяла да се вихри Катето, а в петък – той. Евро вече има опит с готвене пред камера, но не е професионалист като Ути. Докато водеше обедното предаване на фалиралата TV7 „Усещане за жена“, тя успешно си партнираше пред котлоните с титуляря шеф Петров. Участвала е и в риалитито „Черешката на тортата“ по Нова тв, има и издадена кулинарна книга.Катето Евро с ново предаване по БНТКатето Евро ще води втория сезон на кулинарно предаване на БНТ. „Бързо, лесно, вкусно: Храна за душа…Jan 8 2019skafeto.com

За новото си тв предизвикателство по БНТ тя споделя, че списъкът на кулинарни изкушения, които е приготвила за зрителите, включва многобройни предястия, разядки, супи и основни блюда. Главен герой в нейните рецепти е месото, което тя обожава, но най-голямата слабост на Катето Евро в кухнята остават сладкишите. Новата работа дошла като спасителен пояс за актрисата, която в последните години няма нито лев доходи.
Откакто е изпаднала от ефира, тя бе на издръжката на сина си Сашо Кадиев, който се разкъсва между воденето на „Преди обед“, частните участия и играта в театъра, за да захранва майка си, жена си и детето. Запознати разкриват, че ежемесечно давал по около 1000 лева на Евро, но сега щял най-после да си поеме въздух, защото майка му вече не е безработна.
Този път звездата от „Оркестър без име“ настояла пред новите си работодатели да бъде на изряден трудов договор, защото преди време сглупила, работила срещу хонорар и поради тази причина не можела да се пенсионира. Тя все още продължавала да води битка с НОИ, които твърдели, че нямала необходимия 34-годишен стаж, за да се пенсионира, а документите ѝ показвали, че е работила само 12 години през целия си живот.Катето Евро обеща страхотна изненада: Пак се снимам след 12 години почивка от киното, така обаче никога не сте ме виждалиКатето Евро се завръща на големия екран! Обичаната българска актриса се снима за първи път след 12-г…Sep 11 2017skafeto.com

loading...