кафяви очи

Скоро може би не сте си давали сметка, че цветът на очите ви издава до голяма част вашият характер. Сигурен съм, че повечето от вас дори не подозират какви тайни притежават собствените им очи. Според последните изследвания на хора с кафяви очи може да се каже, че те предизвикват без усилия огромно доверие. Ако човек общува с друг, който носи кафяв цвят на очите, то те показват сигурност и доверие.

Всичко това улеснява комуникацията. Доказано е, че хората с кафяв цвят на ириса имат доста повече приятели от останалите. Те успяват много по-лесно и достъпно да ви предразположат да разкриете душата и тайните си пред тях.

Даже и тежко болен човек, носещ кафяви очи има по-голяма воля и борба за живот пред останалите. Всичко това, разбира се, са само изследвания, наблюдават се и редица изключения, но като цяло статистиката винаги е точна наука.

Но момчетата и момичетата със сини очи да не бързат да се втурват за цветни контакти лещи, защото резултатите може да се дължат само на формата на лицето на хората с кафяви очи. Учените в едно от изследванията използвали снимки на 80 мъже и жени и помолили близо 250 доброволци да ги оценят.

Като цяло лицата с кафяви очи били сметнати за заслужаващи по-голямо доверие от тези със сини очи. Освен това жените вдъхвали по-голямо доверие от мъжете.

Какво е по-различното на хората с кафяви очи
Споделете тази статия на приятели с кафяви очи!


loading...