https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Силната жена е различна. Тя е смела, истинска, по жива. Обича да провокира, да създава „гъдел“ у останалите хора. Не се страхува да казва каквото мисли и не изневерява на принципите си. Това е жена, която… няма да сто безучастна, когато усети, че има проблем. Ще започне да говори в прав текст, без увъртане и завъртулки. Силната жена няма да чака и да се прави, че всичко е наред. Ще посочи проблема без да й мигне окото, за да потърси решение.

Ще разкрие цялото си сърце ще очаква същото реакция от другата страна. Няма да се предаде за връзката и ще се бори. Която успееш ли да спечелиш доверието й, ще е безусловно. Но тя е лъгана, наранявана много пъти и това е трудна задача. Постигнеш ли я, няма от какво да се притесняваш и ти също можеш да и се довериш без капка съмнение.Връзката между баба и внуче ще стопли сърцата ви, но ще останете БЕЗ ДУМИ, когато видите какво направи момчето след години! (ВИДЕО)Това е едно малко тъжно видео… Напомня ни за преходността в живота… Но и за непрестанната обич, …Jan 10 2017skafeto.com

Която ще внася свеж полъх във връзката. Знае как да оцелява и да се радва на живота. Силната жена оценява всеки миг, ако й позволиш, ще научи и теб на всичко това. Която ще се бори за целите си до самия край, независимо дали изглеждат невъзможно, или не. Няма да се откаже, ще върви усилено напред и ще те зарежда с оптимизъм, че ту също можещ да постигнеш всичките си мечти.

Силната жена няма да прави излишни драми, няма да създава изкуствени конфликти, няма да разиграва сцени и да се опитва да те манипулира. Ще ти разкаже как се чувства, когато си я наранил или ядосал. Няма да вдигне скандал до небесата, ако не вникнеш в думите й. Силната жена ще запази мълчание, ще ти даде време за осмисляне и реакция. Ако това не се случи, ще си тръгне…завинаги.
Край на спекулациите! Новата любов на Мария Игнатова призна каква е връзката им (СНИМКА)След като Димитър Рачков официално заяви, че вече не дели един покрив с водещата на „Господари на еф…Aug 9 2017skafeto.com


loading...