Джoyзeф Mъpфи

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Искате в живота ви да се случат истински чудеса? Това може са стане, ако прочитате сутрин и вечер, в полусънно състояние, в продължение на един месец следната молитва:
„Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила. Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам.Вижте най-мощната молитва за бързо оздравяване и непоклатимо здраве! Всеки трябва да я знае!Вярата на човека е най-силното му оръжие. Когато вярваме в нещо, ние можем да го постигнем, независи…Feb 24 2017skafeto.com

Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброжелателно за всички хора, независимо от това къде са те.

В центъра на моята същност цари мир, това е мир на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие.
Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.
Четете молитвата искрено, вникнете в дълбоия й смисъл и ще получите потресаващи резултати!НЕ ПРЕКЪСВАЙТЕ РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО НА ТАЗИ МОЛИТВА! Когато сте болни, когато сте смутени, молете се усърдно, забравете…Не прекъсвайте разпространяването на тази молитва! Тя е от молитвеника на големия лечител Петър Димк…Nov 1 2016skafeto.com


loading...