кои храни

Любовта на мъжа минава през стомаха? Това е мит, който витае из обществото като добре позната стара мелодия. Научно доказано е, че по-нежната половина на човечеството има сравнително повече вкусови рецептори на езика в сравнение с мъжете. Това означава, че жените са много по-взискателни към храната, която консумират. Освен това те са и естети по душа. Това означава, че когато пред тях има апетитно изглеждаща храна, те трудно биха се въздържали от изкушението. След масово проучване с жени на различна възраст, учени установиха към кои храни жените имат най-голям афинитет.

Паста

Учени установиха кои храни са слабост за всяка една жена
The Portion Size

Вечната дилема, когато сме в италиански ресторант.. пица или паста? Факт е, че в по-често дамите се спират на пастата. Италия, паста, вино, романтика… Това е всичко, за което една жена мечтае.

Каква храна е хубаво да консумираме през дългите работни дни

Морски дарове

Учени установиха кои храни са слабост за всяка една жена
hnfoods.com

Морските дарове и техният дъх на морски бриз често са свързвани с приятните емоции на лятото. Те са специфична морска храна, която не на всеки се харесва. Изискват по-деликатна термична обработка и фин усет към детайла. Ето защо тази храна е слабост и на жените. Крехкото им бяло месо, гарнирано с приятни леки и ароматни сосове, върви страхотно с едно добре изстудено бяло средиземноморско вино.

Ядки

Учени установиха кои храни са слабост за всяка една жена

През последните години се наблюдава засилена консумация на ядки и семена, особено при жените. Това се дължи на полезните свойства, които имат и налагането им в особено популярната напоследък тенденция за здравословна храна. Мъжете са любители на традиционното, а жените обичат да експериментират в кулинарен аспект, добавяйки различни ядки към познати рецепти – зелена свежа салата с кедрови ядки, пиле с бадеми, свинско с кашу и т.н.

Италианска ли е всъщност италианската пастаС какво асоциирате италианската кухня? Пица? Паста? Най-многобройният вид ресторанти в света са итал…Jun 23 2019skafeto.com

Ризото

Учени установиха кои храни са слабост за всяка една жена
Asda Good Living

Viva Italia! Жените наистина обичат италианската кухня. Заедно със спагетите италианското ризото се смята за едно от най-разпространените ястия. Оризовата основа позволява неограничени възможности за добавяне на всякакви съставки на вкус. Позволява абсолютно развихряне на въображението, но и изисква голямо майсторство, за да стане перфектно или „алденте“, както го наричат италианците. А и друг бонус е, че и вкусът на ризотото се съчетава перфектно с чаша хубаво вино.

Шоколад 

Учени установиха кои храни са слабост за всяка една жена
webinfo.kz

Та какво би бил един списък с кои храни са любими на жените без сладкото изкушение. На нежния пол е необходим серотонин ежедневно. Какъв по-добър начин да го набавиш, от парче шоколад. Сладкото изкушение е верен приятел на дамите при депресия, при весели състояния, при събирания с хора, при наличието на сложен казус и в много други моменти.

Домашен ягодов сладолед с шоколад и маскарпонеЗа да си приготвим домашен ягодов сладолед с шоколад и маскарпоне са ни необходими следните продукти…May 17 2019skafeto.com


loading...