крадецът

Колко често се вглеждате внимателно в хората и ситуациите, които ви заобикалят? Определено не е никак лошо да бъдем наблюдателни и да внимаваме с нещата, които се случват около нас, защото така можем да забележим както много интересни случки, така и много нередности, за които да сигнализираме.

А за да тествате детективските си качества – разсъждение, наблюдателност и концентрация, сме ви приготвили една страхотна загадка, върху която със сигурност ще трябва да помислите малко повече, но пък определено ще размърда мозъчните ви клетки и логическата ви мисъл. По-долу има изображение, което представя една съвсем нормална ситуация от ежедневието – кафене, в което са седнали хора – сами или в компания.

Разгледайте хубаво картинката и посочете кой е крадецът.Този тест определя какви промени трябва да внесем в живота сиИнтересен феномен е човешкото мислене, а още по-интересно явление и човешкото въображение и начинът,…Feb 18 2019skafeto.com

Кой е крадецът на картинката?

Както добре знаем, за да може да имаме добра концентрация, е важно да я тренираме. В противен случай вероятността да сме супер разсеяни и трудно да насочваме мисълта си към нещо конкретно е наистина огромна.

Важно е постоянно да предизвикваме ума си, защото много специалисти твърдят, че мозъкът е като мускулите на тялото ни – колкото повече ги тренираме, толкова по-здрави стават и съответно колкото повече време бездейства мозъкът ни, толкова по-закърнял ще бъде.

Ето защо, тестове от този тип са наистина полезни за нашата мисъл, тъй като успяват да ни накарат да се замислим по-задълбочено и да стимулираме както логичната, така и аналитичната си мисъл.

Та, да се върнем на нашия въпрос – кой всъщност е крадецът на картинката?
Верният отговор е: Жената, която седи на масата в левия ъгъл. Тя е най-близо до нас и това с лекота ни дава възможността да забележим, че върху блузата й има магнит от магазин, който може да бъде свален само от продавача и то със специална система. Следователно дамата не е платила за тази дреха, а я е откраднала.Тест: Какво виждате на картинката?Нашият личен избор, този, който правим първично без да сме го обмисляли твърде задълбочено, издава и…Feb 15 2019skafeto.com


loading...