коледна украса

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Коледа вече е съвсем близо, което води до няколко неща. На първо място нямаме търпение да дойдат почивните дни, когато ще можем да бъдем с близките си и да се насладим на почивка. На второ място идва коледното настроение, което ни съпътства през целия декември. На трето място идва ред и на украсата. Украсата на дома ни допринася за това настроение и уютно усещане. Днес ще ви представим 5 красиви идеи за коледна украса на елхата.

Ако случайно са ви омръзнали играчките, с които украсявате елхата всяка година, може би е време да „поразчупите“ малко традиционното дърво, пишат от iwoman.bg. Все пак, то е звездата на празника и му се полага пищна и специална декорация! Независимо дали си падате по определена цветова схема, обичате класическия стил, или пък нетрадиционните играчки, сигурни сме, че ще намерите нещо, отразяващо вашите вкус и личност, в тези 5 идеи за коледна украса на елхата!

Панделки вместо гирлянди
Да, гирляндите са класика, но дебелите златни панделки придават елегантност и стил. Те могат да бъдат намерени навсякъде, продават се на ролка, можете да избирате между различни цветове и десени, а на всичкото отгоре когато приключите с елхата, остатъкът ще ви влезе в употреба и при опаковането на подаръците!

Навалял сняг
Когато бяхме деца, създавахме снежен ефект с помощта на памук. Е, вече има най-различни спрейове, благодарение на които да пресъздадете зашеметяваща зимна гледка в хола.

Каре за рустик стил
През последните години рустик стилът в интериорния дизайн е точно толкова популярен, колкото и винтидж. Създавайте това грубо, традиционно излъчване с помощта на карирани панделки и дървени играчки.

Цветя вместо топки
Някои биха определили тази декорация като кич, а други биха се влюбили в нея. Едно е сигурно – няма да намерите по-екстравагантна! Изкуствени рози, големи светещи цветя и всички останали флорални елементи са желателни.

Елха… без елха
За любителите на минимализма сме подготвили тези нетрадиционни идеи за украса. Можете да създадете своята елха (или поне силуета й) с помощта на топки, лавици, книги, LED лампички и какво ли още не.

Вижте още:Зодиите, които са обсебени от Коледните празнициКоледните празници наближават и вече все повече започва да се усеща Коледен дух и настроение в хорат…Nov 29 2019skafeto.com7 страхотни аксесоара, които да подарим за КоледаКоледа наближава и вече е време да се замислим за подаръци на всички онези хора, които ще видим по п…Dec 3 2019skafeto.com