коледни подаръци

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Когато става дума за опаковане на коледни подаръци, много от нас прибягват до услугите на професионалисти, просто защото самите ние не знаем как да го направим или нямаме нужните идеи и материали. Затова и днес ви представяме 5 лесни начина да спестим малко пари и да опаковаме сами подаръците си.

Колкото и невероятни подаръци да сте купили на любимите си хора, ако не сте ги опаковали ефектно, празничното настроение няма да е пълно, предават от actualno.com. Знаем, че декорирането може да е доста стресираща задача, особено ако не можете да се похвалите със завидна сръчност. Но ви гарантираме, че всяка минута, прекарана в „труд и техника“, ще си заслужава, когато видите усмивките на децата и близките в коледната сутрин. Днес ще ви представим няколко оригинални начина да опаковате подаръците.

С етикетчета за децата
Сигурно помните вълнението, което сте изпитвали като деца, търсейки своя подарък под елхата. За да предизвикате тези емоции и у вашите малчугани, не забравяйте да сложите етикетче на всеки подарък. В ИКЕА можете да намерите доста оригинални варианти, които дори са в тон с опаковъчната хартия, за да изглежда всичко „под конец“.

Черна хартия за ценителите на стила
Кой е казал, че коледните подаръци трябва да са само червени или с весели щампи на елхички, снежни човеци и еленчета? Ако искате да впечатлите с елегантен и изчистен стил, например шефа си, предлагаме ви да заложите на черна хартия, комбинирана със златни детайли.

Амбалажната хартия в нова роля
Рустик стилът успя да се настани както в домовете, така и в сърцата ни. Признаваме си, че има нещо супер романтично и стоплящо в семпло опакованите подаръци в амбалажна хартия. Сякаш мислено се пренасяме в уютна хижа с камина, заобиколени от много сняг, приятели и аромат на борови дръвчета. Ако ви е трудно да намерите такава хартия за опаковане, в ИКЕА има както изчистена, така и с различни коледни апликации.

Кутии за по-несръчните
Може би нямате време или нерви за опаковане на десетки подаръци. Напълно ви разбираме, но това съвсем не означава, че вашите близките трябва да остават разочаровани. Предлагаме ви да заложите на кутии в различни размери вместо хартия.

Клонки като част от опаковката
Тази година можете да направите коледните подаръци още по-различни и специални. Набавете си красиви сухи цветя и декорирайте семплата опаковка с тях. Можете да развихрите въображението си и да използвате борови клонки, стръкчета лавандула, памук или дори шишарки.

Вижте още:5 идеи за мъжки подаръци за КоледаКоледа все повече наближава и всеки от нас започва да се замисля какво да подари на близките си хора…Dec 12 2019skafeto.com7 дрехи, които не бива да обличаме на коледния банкетВремето на коледните партита наближава с всеки изминал ден и всички ние нямаме търпуние да сложим кр…Dec 6 2019skafeto.com