коте пакостник

Котките са сред домашните любимци, които хората предпочитат. Причините за това са няколко. От една страна те се гледат по-лесно от кучета, защото не е необходимо да ги разхождаме, например. Въпреки това много котки остават в приюти, защото хората по една или друга причина решават, че не могат да се грижат за тях. Днес ще ви представим едно коте пакостник, което постигна Интернет слава с постъпката си, а именно особождаването на други котки от клетките им в приюта.

Котаракът Куолити е бил изолиран от другите животни в приют в Хюстън, САЩ, след като многократно ги е освобождавал от клетките им, пише британското издание Daily Mail, пишат от actualno.com. Работещите в приюта не са имали друг избор, освен да стигнат до драстични действия, след като въпреки добавените мерки за сигурност, Куолити е продължил да се измъква от собствената си клетка. Котката не спира до там и често след бягството е отварял клетките и на другите животни, предава агенция Фокус.

„Искането на Куолити за освобождаване под гаранция беше отхвърлено, затова той сам се освободи“, се казва в съобщение на официалната страница на приюта в социалната мрежа „Фейсбук“. „Куолити не може да бъде задържан. И няма срам“, пише още в нея. „Той липсваше на своите съквартиранти, докато беше заточен. Те се наслаждаваха на вечерните си бягства в приюта“, се казва в съобщението. От приюта твърдят, че в стария си дом, Куолити е пускал кучето в къщата със същите умения, с които в момента пакости в приюта.

В неговото описание още пише, че когато той види врата, тя представлява предизвикателство за него и той обикновено успява да я отвори. Коте наследи 30 хил. евро Котаракът Джери стана наследник на стопанката си и получи 30 хиляди евро, съобщи La Stampa. Жената считала животинката за главното същ… Прочети повече В друга публикация, свързана с котарака, от приюта пишат, че е възможно най-сетне да са успели да намерят дом на енергичният котарак.

Появи се животно, смятано за изчезнало преди един век (СНИМКА)“Уондиуой” кенгуруто е толкова рядъко и неуловимо в природата, че смята за изчезнало преди почти сто…Sep 12 2019skafeto.comOгромна акула бе намерена с откъсната глава от по-голямо животно (Снимка)Рибар е намерил огромна глава откъсната от акула в океана, предизвиквайки страхове, че може да има д…Mar 29 2019skafeto.com

loading...