https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки от нас се е сблъсквал с проблеми с обувките. Подложени на носене в различни метеорологични условия, всички обувки, независимо от качеството си и мателиала, от който са направени, в един момент се износват. Но днес ви представяме няколко лесни трика, с които да ги поддържаме в добро състояние за по-дълго време. Кожените обувки се поддържат доста трудно. Но с този лесен крем, кошмарът приключва. Това, което трябва да направим, е да се снабдим с 5 грама пчелен восък, 5 пълни чаени лъжици ланолин и 30 милилитра соево масло. Загряваме тези продукти на водна баня, до момента, в който восъкът се стопи.

След това разбъркваме с миксер, докато получим крем. Можем да мажем обувките си с този крем до 8 месеца и те ще запазят доброто си състояние.

Вторият трик е за кафяви обувки. Продуктите за този разтвор, са: 3 чаени лъжици обезмаслено прясно мляко и 1 чаена лъжичка терпентиново масло. Смесваме ги, след което потапяме кърпа в сместа и мажем обувките.Направо се преродих с този метод! Забравих за стягащите обувки с този лесен трик!Купуването на обувки е приятно задължение, но всеки от нас се е сблъсквал с това, че когато обувката…Apr 17 2017skafeto.com

Последният трик е за велурени обувки.

Спреят, който ще ви представим, можем да използваме всеки ден, за да ги предпазим от нацапване. Трябват ни само 15 милилитра плодов оцет и 170 милилитра вода. Взимаме бутилка с пулверизатор и сипваме първо оцета, а после и водата. С това разтворът ни е готов.

Напръскваме велурените обувки, оставяме да попият и после само ги минаваме с четка за велур.Ето как да спасим обувките си от солта, която ги разяжда цяла зима. Страхотен трик от казармата помага…Зимата е много труден тест за обувките ни, които всеки ден са в досег с големи количества сол, луга …Jan 19 2017skafeto.com