Елизабет абдикира

Животът в Кралския двор се следи много отблизо от всяка една гледна точка. Под зоркото ококо на медиите и широката общественост са не само младите херцогини Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, но и самата кралица на Великобритания – Елизабет II.

Въпреки че младите дами представляват много по-голям интерес за обществото – Кейт като майка на трима кралски наследника, а Меган като бъдеща майка, то кралица Елизабет II продължава да бъде обект на внимание. Тя е на чело на Великобритания вече цели шейсет и пет години. С това тя успя да подобри рекорда на кралица Виктория, която е управлявала шейсет и три години, седеми месеца и два дни и това дългогодишно управление я правеше най-дълго управляващия монарх. Любопитно! Плеймейтското минало на Ева Веселинова й дава началния тласъкДобилата телевизионна популярност репортерка от “Господари на ефира” е новата коментаторка в предава…Sep 16 2018skafeto.com

За целия този дългогодишен период, през който кралица Елизабет II управлява своята страна, са се сменили дванадесет приемиера и седем римски папи. Това е променяло и ще продължава да променя живота във Великобритания. Оказва се обаче, че сега Кралицата е приготвила нещо изключително шокиращо, което драстично ще промени цялостното бъдеще на страната.

По принцип, след Елизабет II, на трона трябва да застане нейният син – принц Чарлз, който заради самата Кралица е най-старият принц в световната история към момента. Съвсем скоро, принц Чарлз навърши седемдесет години. Скоро медиите оповестиха, че Кралицата смята да абдикира в полза на своя син, който ако стане крал на Великобритания ще се нарича Карл III. И въпреки че голяма част от хората смятаха, че Елизабет II ще абдикира в полза на на внука си Уилям, то това явно със сигурност не е така.

Според приближени на кралското семейство, Кралицата смята да абдикира на двадесет и първи април, 2021 година, когато навършва своята деведесет и пета годишнина.
Александра БОЖИДАРОВАЛюбопитно за Пирин: една могъща планина – богатство за страната и наслада за душата!Пирин определено е най-красивата планина в България, което се дължи на алпийския характер на нейния …Jul 20 2017skafeto.com


loading...