Арчи

Бебето  на Меган и Хари, Арчи, е кръстено на домашната котка на херцогинята и американски комикс от миналото.

Бъдещата херцогиня на Съсекс разказвала на приятелите си за любимата си котка Арчи, която в крайна сметка напълняла, защото постоянно се хранела със замразено грозде.

Те смятат, че името на новороденото може да е носталгична препратка към домашния любимец, който е бил обожаван и от майката на Меган, Дория Рагланд. За историята около това информира Сън, пишат от rozali.com.

Бивш близък приятел споделил за изданието: „Дория спаси Арчи и той стана важна част от семейството. Меган обичаше да играе с него и винаги говореше за него с приятелите си.

„Не е изненада, че е кръстила новото си бебе Арчи. Тя обичаше тази котка“. Смята се, че той е починал, докато Меган е била в колежа в Илинойс.Меган Маркъл и Принц Хари показаха кралското бебеОще едно дългоочаквано събитие вече е факт. След като херцогинята на Съсекс дари своя съпруг с момче…May 8 2019skafeto.com

Котаракът бил кръстен на главния герой в американския комикс „Арчи“, който тя е събирала със своя баща Томас, с който в момента далеч не са в добри отношения.

Според разказите Меган е била „обсебена“ от лудориите на рижата тийнейджърка Арчи Андрюс – и името на бебето й може да е кимване към баща й, въпреки бурните им отношения.

Приятелят й разказва още: „Тя беше готова да прекара уикенда в магазина, за да си купи комикса. Това може да е леко кимване към баща й. Той беше този, който я запали по това хоби, това беше тяхното „правене на нещо заедно. Той обикаляше с колата дълго, за да я изненада с последното издание на комикса. Меган имаше поне 100. Може би това е начин да се сближи с баща й, дори след всичко, което се случи“.

Комиксът има нов живот като тийнейджърския телевизионен сериал „Riverdale“.Меган Маркъл сгафи жестоко след раждането!Само преди два дни херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл роди момченце. Съпругът й принц Хари сподели…May 8 2019skafeto.com


loading...