британския Vogue
party.pl

Научете кой от кралското участие е поканен за гост-редактор за септемврийското издание на британския Vogue. 

Както всички знаем, Меган Маркъл дари кралското семейство с още един достоен наследник. По настоящем херцогинята на Съсекс е в майчинство и не е обременена със задълженията си от кралския двор. Но всички знаем какъв работохоколик е тя и с колко много дейности се е захващала през живота си. Да ви припомним, че тя беше успешна актриса и се е снимала в известната холивудска продукция „Suits“. Освен това беше главен редактор и основател на лайфстайл сайта The Tig, който за съжаление вече не функционира заради задълженията си, които придоби след като стана част от кралското семейство.

Меган Маркъл и Принц Хари показаха кралското бебеОще едно дългоочаквано събитие вече е факт. След като херцогинята на Съсекс дари своя съпруг с момче…May 8 2019skafeto.com

За радост на всичките ѝ почитатели, които са сърфирали с удоволствие в нейното виртуално пространство, тя отново ще се завърне в дигиталния свят, тъй като е поканена за гост-редактор за септемврийския брой на британското модно списание Voguе, съобщи Cosmopolitan.

Много сред нас искат да подражават на неподправения стил на Маркъл и искат да притежават класата, която тя излъчва и точно поради тази причина тя се съгласи да редактира едно от най-популярните модни списания в световен мащаб.

Кралското семейство взима участие в издаването на британския Vogue
Harper’s Bazaar

Три думи, които членовете на кралското семейство мразятКакто добре знаем, животът в кралския двор е доста по-различен отколкото при всички останали семейст…Mar 29 2019skafeto.com

Меган Маркъл няма да приложи само журналистическия си опит в септемврийския брой на списание Vogue за 2019, тя също ще участва и във фотосесия, която ще бъде заснета следващата седмица в някое от кралските имения, така че има шанс принц Хари и малкия Ачри също да вземат участие в някои от снимките.

Кралското семейство взима участие в издаването на британския Vogue
British Vogue

Тя не е първият член на кралското семейство, който доброволно ще се появи или редактира списание. Кейт Мидълтън също се появява на корицата на британския Vogue през 2016 г., а принц Чарлз приема поканата за гост-редактор и редактира издание на Country Life през 2013г.

Да не повярва човек: Ето как принц Хари нарича снаха си Кейт, кралското семейство съвсем се омотаБританското кралско семейство с почти нищо не се различава от останалите семейства по света. И преди…Aug 19 2018skafeto.com

loading...