Колкото и да не й се иска Асен Блатечки да присъства в ежедневието й с повод и без повод, Диляна Попова не може да се отърве от сянката на актьора, от когото има син и който я заряза с бебе на ръце.
Наесен Борил Блатечки ще навърши 4 годинки. От известно време очарователното момченце редовно се появява в профилите на майка си из социалните мрежи. Почти под всяка снимка се намира някой, който да открие между Борил и именития му татко голяма прилика, каквато безспорно е налице. Без изобщо да се замислят дали подобни реплики няма да натъжат Диляна, познати и непознати нонстоп й напомнят, че сладурът Борил е одрал кожата на Блатечки и с всеки изминал ден все повече заприличва на него. Някои дори са толкова несъобразителни, че директно подхвърлят: „Имаш у дома си един малък Асен Блатечки“.Честито: Любима българска актриса, която гледаме всяка вечер, каза „Да“ на любимия си мъж в Нова ЗеландияАктрисата Дария Симеонова, която играе пиарката Наталия в „Откраднат живот“, ще се омъжва за млад ме…Mar 25 2018skafeto.com

Макар никога да не отвори лоша дума за бащата на сина си, не е тайна, че красавицата трудно преглътна решението на актьора синът му да расте само с един родител. Въпреки това обаче като едно мъжко момиче продължи по пътя си сама и днес всички в обкръжението й са категорични, че макар и без силно рамо до себе си, Диляна е перфектната майка за своя син.
Все пак и Асен Блатечки се включва в грижите за своето умалено копие. Популярният актьор обаче остави Попова самотна майка, за да запази семейството си с режисьорката Катерина Горанова, от която има пораснала дъщеря.
Източник retro.bgПомните ли актрисата, която изигра главната роля в култовия сериал „Никита“? Ето как се превърна в любимка на самия Путин (СНИМКИ)Едва ли има човек, който да не е гледал поне една серия от култовия крими сериал „Никита“. Главната …Jan 16 2018skafeto.com


loading...