Тази история е посветена на всички вас щастливци, които имате дъщери! Дъщерята е дар от Бога за родителите…
Първият ден от брака, мъжът и жената са решили да не приемат гости у дома и на никой да не отварят вратата. Същия ден дошли родителите на мъжа, стояли пред вратата и чакали да отворят.
Мъжът и жената се спогледали, той пожелал да отвори вратата, но тъй като се разбрали вече, не го направил, така че родителите си заминали.
След известно време, на същия ден, на посещение дошли и родителите от женска страна. Погледнали и се сетили, че не бива да отварят.Млада майка направи откровено признание за сек*а, много родители се срамуват да го признаят (СНИМКИ)29-годишната Сара Уудсайд, която е майка на 5-годишния Арло, направи брутално честно признание. Брит…Oct 14 2018skafeto.com

Изведнъж жената започнала да плаче: „Не мога да направя това на родителите ми…“ и отворила вратата. Мъжът тихо стоял и мълчал.
Годините минавали, а те се сдобили с четирима сина. Петото дете, което имали, било момиче. Когато то се родило, бащата организирал голямо, незабравимо веселие.
След веселбата, жена му учудено го попитала защо вдига такава веселба за тяхното пето дете, а за нито едно от предишните четири нямало.
Сега гордият баща просто й отговорил: „Защото само тя ще ми отвори вратата, дори и когато няма да смее…“Две неща не можеш да избираш – родителите си и …Нормално! Първо Булсат изпрати сателит в Космоса, сега някакъв гъзар с кола отиде там, за да пиратст…Sep 14 2018skafeto.com

loading...