Роси Иванова

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Роси Иванова е в компанията на 70-годишен милионер на Малдивите. Една от най-красивите носителки на титлата „Мис България“ се препича на райски острови в луксозен комплекс, където почивката е над 3 бона на вечер, твърди „Галерия“. Припомняме, че феновете я посякоха с коментари след поредната доза фотоси. Един от тях гласеше: „Срамно е да се снимате някъде, без да посочите името на човека, осигурил мечтаната почивка“.

Родната миска се радва на 5-звездно обслужване и пълно уединение в стилна вила със собствен басейн.

Комплексът разполага с 8 ресторанта, 3 бара, спа център и куп други екстри. Роси не е от миските, които търсят излишна показност и не обича да коментира личния си живот.
Роси ИвановаКонстантин и новата „Мисис България“ опасно близкиДокато някои поп-фолк звезди определено се вълнуват много силно от мнението на обществото, то Конста…Mar 3 2019skafeto.com

Според информациите богаташът се занимава със земеделие и не е популярен в светските среди. Годините не му личали, но пък за сметка на това банковата сметка била изписана на осанката му. Иванова обаче се влюбила в душата му и не се вълнувала от финансовите му възможности, твърдят нейни близки.

През годините русенката бе свързвана с не един и два милионери. Роси дълго време имаше проблеми със забранените вещества, което й пречеше да създаде семейство. Упорит слух гласи, че близо година се е лекувала в клиника за зависими, но миската категорично отрече да е имала подобни проблеми.Помните ли Виолета Здравкова: От хубостта й няма и помен (снимка)40-годишната Виолета Здравкова, която се окичи с короната на „Мис България” през 1999 година, днес н…Feb 24 2019skafeto.com