Краси Радков

Краси Радков отново е напълнял драстично, видяха фотографите на „Ретро“. Доскоро комикът спазваше строг хранителен режим, благодарение на който успя да смъкне над 20 кила за отрицателно време.

С появата на първородния си син през изминалото лято обаче актьорът вече нямал възможност да се храни здравословно, тъй като жена му Станислава отказвала да готви и да върти домакинството, защото бързала да се върне на работа като водеща на събития и актриса.
Битът на семейството на Радков тотално се преобърнал и той бил принуден да хапва всеки ден на крак. Тъй като му писнало месеци наред да консумира само бързи храни, Краси станал редовен клиент на бистро, разположено в близост до сградата на Би Ти Ви. Там той се отбивал в паузите между снимките на Шоуто на Слави и най-често си купувал нещо готвено, като според персонала любимото му ястие била мусаката. Храненето на бързи обороти обаче моментално си казало думата и само за няколко месеца актьорът си върнал старите килограми и пак прехвърлил стотака. Този път трупал извънредно много маса в областта на корема и заради шкембето си не можел да си закопчава даже връхните дрехи.
Краси Радков удари 100 кила: Комикът яде на крак, жена му отказвала да готви
Краси Радков разкри диетата, с която свали 10 килограма за 8 дни. Ето какво е менюто ден по денЛюбимецът на зрителите на „Шоуто на Слави“ Краси Радков разкри тайната на добрата форма, в която се …Apr 5 2017skafeto.com

Напълняването го върнало към неговия стар порок – цигарите. Цели 6 години и половина актьорът не пипваше тютюна по настояване на своя шеф Трифонов, който го заплашвал с глоби, ако не спре да пафка. Тогава Краси си направил рутинни изследвания, от които станало ясно, че холестеролът му е критично завишен и трябва да обърне сериозно внимание на здравето си. Комикът занесъл изследванията в студиото на шоуто, където Дългия ги видял и го задължил да спре да пуши със заплашителни действия. „Слави започна да скача върху кутиите ми с цигари и да ги тъпче като луд“, разказва самият Краси. Сега комикът пушел тайно от началника си по улиците, но и това не намалявало апетита му и той продължавал стремглаво да дебелее.Може и да е отслабнал, но от крем карамел Краси Радков не бяга! Ето как си го приготвяКраси Радков не се нуждае от представяне. Със сигурност обаче ако някой се нуждае от това да се посм…Jun 29 2017skafeto.com

loading...