загадка

Всеки от нас поне веднъж в живота си се е поставял на мястото на големите детективи. Идеята, че от нашите решения зависи съдбата на стотици хора и решаването на сложна криминална загадка, изглежда вълнуваща, пише webmiastoto.com. Днес сме ви приготвили една загадка, с която ще можете да влезете в кожата на детектив. Готови ли сте да поемете отговорност?
Извършено е ужасно престъпление
На първи януари в два часа през деня бил убит известен бизнесмен. Полицията разпитала трима заподозрени. Ето с какво се занимавали те във времето, в което е било извършено убийството:
Криминална загадка: Кой е извършил тежкото престъпление?
Само 1 от 100 души успява да реши този тест: Ще се пробвате ли?Мнозина са се пробвали да решат този тест, но до правилния отговор обикновено достига само 1 от 100 …Jan 15 2019skafeto.com

Внимателно изслушвайки всеки един от тримата, верният отговор се крие точно там. Полицията веднага арестувала виновния. Кой е бил?
А ето и верния отговор:
Убийцата е Кейт. Тя твърди, че е била в данъчната служба, макар че убийството е извършено на 1 януари, когато всички държавни учреждения не работят.
Е, как се справихте?Този тест ще ви разкрие какво точно ви куца в любовта: Кое е първото нещо, което видяхте?Като деца всички ние имаме някаква представа какво е любовта и как ще се развие животът ни. Може да …Jan 11 2019skafeto.com


loading...