знаци
Pexels

Някои хора смятат, че определени знаци на зодиака са пряко свързани с конкретна предразположеност към престъпления.

Заедно с астролозите, психолози изучават личностите на престъпниците и са все по-склонни да твърдят, че има пряка връзка между рождения ден на лицето и видовете престъпления, към които е склонно.

Ако зодията оказва влияние върху начина на мислене, емоциите, действията и в крайна сметка на цялостната карма на човека, не може да не си зададем въпроса – възможно ли е моментът на раждането ни и подреждането на планетите към дадения момент да ни подтикват да вършим лоши неща?

Те са най-милите. Вижте кои 3 зодии са добряците на зодиакаВсеки един от нас в зависимост от това как му се е развил живота, каква е средата му, какво е обкръж…Aug 24 2019skafeto.com

Най-опасните знаци от зодиака според световната криминалистика
Pexels

Днес ще разберем кои зодиакални знаци имат най-лошо реноме от гледна точка на статистиката от Edna.bg.

Всички знаем, че зодиите са разделени на четири групи според елемента, който ги представят. Водолей, Близнаци и Везни са свързани от елемента Въздух. Рак, Риби и Скорпион – от елемента Вода. Овен, Лъв и Стрелец са огнени, а Козирог, Телец и Дева – земни зодии.

Те са родени лидери. Ето кои 4 зодии са кардиналните в зодиакаВсеки човек има определени качества и характеристики, които в живота му се превръщат във водещи. Те …Aug 15 2019skafeto.com

Огнените знаци (Стрелец, Овен, Лъв)

От тези три знака към най-различни видове деяния е предразположен Стрелец. И най-важното – трудно е да бъде хванат. Овен е винаги въоръжен до зъби престъпник, а Лъвът е опасен като цяло, защото самочувствието му позволява лесно да върши различни правонарушения.

Въздушните знаци (Везни, Близнаци, Водолей)

Ако сравним всички тези знаци, Везни са тези, които са най-склонни да извършват престъпления. Те са много опасни и често са добре въоръжени. Близнаците ги хващат в различни измами, а Водолеите тръгват против закона в името на отмъщение.

Това са най-завистливите зодии в целия зодиакВсеки зодиакален знак си има своите отличителни белези, а някои характеристики, които зодиите притеж…Jul 25 2019skafeto.com

Земните знаци (Козирог, Дева, Телец)

Тази категория престъпници често попада зад решетките. Телец е най-темпераментният и опасен. Девата е малко страхлива, затова винаги е въоръжена до зъби, а Козирогът е майстор в уменията си да се изплъзне от наказание, след като извърши някое престъпление.

Водните знаци (Скорпион, Рак, Риби)

Изненадващо е, но Раците най-често попадат в полицията. Обикновено те не действат заради самите себе си, а заради близки. Скорпион и Риби изостават в това отношение.

Тези 3 зодиакални знака са ужасни в лъжатаЛъжата е форма на изкуство. Да бъдеш в състояние да измислиш перфектната лъжа и да я предадеш правдо…Jul 17 2019skafeto.com


loading...