Криско снимка бременната Цвети

Рап изпълнителят Криско пусна първа официална снимка с бременната си приятелка Цветелина.
Страхотни са! Криско публикува СНИМКА с бременната Цвети

Криско попиля келеша, заплашвал учителката си и даде отличен съвет на младите

На кадъра популярният изпълнител и приятелката му позират с официални дрехи. Криско е облечен с черен панталон, снежнобяла риза и папийонка, а Цвети е с нежна рокля в екрю без презрамки, с флорални елементи в горната част, а кройката подчертава нарасналото ѝ коремче.

За бременността на танцьорката се заговори преди няколко месеца, но потвърждението дойде преди 20-ина дни, когато излезе новото парче на половинката ѝ. В клипа на „Да или не“ ясно се вижда, че Цвети е в напреднала бременност.

Криско и Цвети са заедно от около 3 години, след като приключи връзката му с модела Ася Капчикова. Двойката много обича пътешествията и често си подарява пътувания до далечни дестинации, като едно от любимите им места е Дубай.

На снимката пък отново прави впечатление, че Криско значително се е вталил. По негови собствени думи отслабването му се е случило постепенно и е успял да свали около десетина килограма.

„Тежах близо 80 килограма, сега съм 68! От много време съм на здравословен режим. Не ям боклуци, рядко пия алкохол, спортувам. Никога не съм бил в по-добра форма“, сподели рапърът в началото на лятото.

loading...