https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Кристина Димитрова и Орлин Горанов са едни от най-известните и обичани български изпълнители. Всеки от нас е чувал поне по една тяхна песен, а песента „Детски спомен“ остава един от емблематичните им дуети. Те се познават отдавна и като че ли се допълват перфектно. Те имат безспорен талант поотделно, а когато правят проекти заедно, резултатът винаги е впечатляващ. Когато говорим за артисти от техния ранг винаги е интересно да чуем какво имат да ни кажат те. Тези хора стават известни чрез изкуството, което създават, но постепенно се превръщат в лица, които спокойно могат да бъдат определени като примери за подражание.

Затова и е много важно този тип хора да осъзнават отговорността, която имат и да бъдат на ниво. Днес ви представяме едно интервю на Кристина Димитрова и Орлин Горанов, взето от Анелия Попова. Ето какво споделиха те за началото на кариерите си и първия си досег с музиката: „Кристина Димитрова: Аз бях едно много буйно дете. Много обичах игрите, но играех предимно с момчетата. Първият ми допир с музиката мисля, че е бил още когато съм била 2-3-годишна. Тогава родителите ми са усетили, че съм доста музикална, явно съм си припявала нещо, което само аз съм разбирала в този период. Но след това ясно си спомням как стоях с дезодоранта на майка ми пред огледалото, пусках си радиото и пеех заедно с него. Когато станах на 7 години, майка ми и баща ми ме записаха да уча цигулка. Но истината е, че това беше най-неподходящият инструмент за мен, въпреки че цигулката ми даде страхотен старт в музикално отношение Тя е изключително красив инструмент, но се оказа прекалено сантиментален, твърде лиричен за буен човек като мен. Аз действително бях прекалено буйна, темпераментна, такава съм си и досега. В 10-ти клас вече работех с професионални групи. Бяха забелязали, че имам усет, талант. И никога не съм си въобразявала, че мога и искам да се занимавам с нещо друго.
Орлин Горанов: Аз мисля, че това са неща, които или ги носиш, или не ги носиш. Талантът във всеки един човек рано или късно се показва. Извира и няма как да се скрие. Още баба ми ми е разказвала как постоянно съм си тананикал като малък. И не съм можел да скрия вибрациите, които са били по-силни от мен. Първият ми по-сериозен допир с музиката бе, когато реших, че ще отида в хор „Бодра смяна”. Да съм бил някъде 8-9-годишен. Никога не съм си представял обаче, че това ще ми стане професия.“Орлин Горанов не сяда на масата без тази салата! Екстра е и лятото, и зимата, и с вино, и с ракия, казва големият певецЕдин от най-обичаните естрадни певци на България – Орлин Горанов, си пада и кулинар. Обича да се вър…Aug 31 2017skafeto.com

В интервюто разкриха и подробности за отношенията си.

Ето какво разказаха двамата в отговор на въпроса: „А сблъсъкът на характери не се ли нарежда също сред трудните препятствия? Двамата си пасвате идеално като музиканти, но в същото време сте доста различни като хора. И това различие няма как да не дава отражение на взаимоотношенията ви във времето?“: „Кристина Димитрова: Сблъсъкът на характери е нещо много съществено. И е хубаво, когато двама души се калят един към друг във времето. Дотолкова, доколкото реализират съвместни продукти. С Орлин истината е, че никога не сме имали проблеми един с друг. Никога. Така добре си пасваме и като характери, и като разбирания за живота, че съм просто благодарна на съдбата за това.
Орлин Горанов: Ооо, не я слушай. Бием се всеки ден по три пъти (смее се). Шегичка. Не мога да кажа, че с Криси сме имали кой знае какви спорове. Тя е един характер, аз съм друг, но се опитваме да запазим персоналното в този дует. Така е по-интересно. Ние не сме семейство. Не живеем заедно. И не искаме на всяка цена да се случват нещата. Всичко е за удоволствие.“Тандемът Орлин Горанов и Крисия ще ви остави без дъх! Песента е „Светът е за двама“ (ВИДЕО)Уникалният талант на Крисия Тодорова е необятен. Това категорично бе доказано и в дуетното й изпълне…Oct 20 2016skafeto.com